Vaillant

Mijn huis, mijn comfort. De verwarmingsindustrie verandert snel. Doelstellingen en nieuwe wetgeving om het klimaat te beschermen vormen een uitdaging. Vaillant Group biedt hierin een oplossing voor haar klanten met energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water die gebruik maken van duurzame energiebronnen. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak. 

Op het gebied van verwarmingstechnologie is Vaillant de op een na grootste fabrikant in Europa. Bovendien is het bedrijf actief in technologieën als ventilatie en airconditioning. Vaillant Group is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen met eigen nationale verkoopkantoren en exporteert naar ruim 60 landen. Met meer dan 140 jaar ervaring vindt Vaillant voor iedere woning en iedere consument een passende en betrouwbare oplossing. Een oplossing voor verwarming, koeling en warm water die garant staat voor een besparing op het energiegebruik. Deze oplossing kan uiteenlopen van een hr-ketel tot een warmtepomp. Altijd aangenaam met maximaal comfort. 

Beurs Eigen Huis Vaillant
Beurs Eigen Huis Vaillant
Beurs Eigen Huis Vaillant
Beurs Eigen Huis Vaillant
Beurs Eigen Huis Vaillant

DE JUISTE EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER WOONINSPIRATIE!

Daarom kies je voor een warmtepomp

Of het nu is omdat de cv-ketel aan vervanging toe is, je stappen wilt zetten op het gebied van duurzaamheid of gaat (ver)bouwen: de manieren van het verwarmen of koelen van je huis kan zomaar tot nieuwe dilemma’s leiden, want het aanbod is groot en de verschillen zijn klein. Waar kies je voor, en waarom?

De fijnste raamdecoratie voor je huis

Je zou het misschien niet zo snel denken, maar raamdecoratie is heel belangrijk in je interieur. Het is erg praktisch en daarnaast ook enorm sfeervol! Waar let je op bij het aanschaffen van de juiste raamdecoratie? En wat past het beste bij jouw stijl? Je leest het allemaal in deze blog. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Smart Living Experience

Een smart home, dat wil iedereen! Maar wat zijn de mogelijkheden en wat biedt een domoticasysteem? Lees hier meer over het comfort, de veiligheid en het design en maak ook van jullie woning een Smart Building!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring