Inspiratie & tips

Tijdens een bezoek aan Beurs Eigen Huis krijgen jullie veel advies en inspiratie, maar ook online kunnen jullie bij ons terecht voor tips voor al jullie (ver)bouw- en woonplannen.

Lees hier de blogs vol handige informatie. Zo kunnen we jullie extra goed van dienst zijn bij de realisatie van jullie droomhuis! 

Natuurlijke oplossingen voor beschutting in je tuin

Een tuin is een oase van rust en een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. Het creëren van beschutting in je tuin kan helpen om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren. In dit artikel bespreken we enkele van deze ideeën.

Woontrends & staaldeuren 2024

In het jaar 2024, waarin nieuwe woontrends en innovaties aanwezig zullen zijn op het gebied van interieur, is het interessant om te kijken wat we op dit gebied kunnen verwachten. De wereld van interieurontwerp verandert continu, en daarom nemen we je in deze blog graag mee in de nieuwste trends van 2024.

Stappenplan voor je badkamer

Je bent op zoek naar een badkamer voor je nieuwbouwhuis of je hebt besloten om je bestaande badkamer te verbouwen of renoveren. Waar begin je, hoe ontdek je jouw stijl en hoe bepaal je het budget? In dit artikel nemen we je mee in het stappenplan, zodat jij jouw droombadkamer kunt realiseren.

Badkamer inspiratie

Ben jij van plan om binnenkort je badkamer te renoveren of te vernieuwen? Dan is het belangrijk om eerst goed na te denken over de stijl en uitstraling die je wilt creëren. Met een moodboard kun je al je ideeën en inspiratie bij elkaar brengen en een goed beeld krijgen van hoe je nieuwe badkamer eruitziet.

Warmtepomp en radiatoren?

Hoe zorg je voor de perfecte combinatie wanneer je overstapt naar een hybride warmtepomp? In combinatie met de juiste radiatoren kom je tot een maximale energiebesparing en lekker blijven wonen. Waar let je op?

Beveiliging van je huis; 3 tips

Vakantie is voor veel mensen een hoogtepunt in het jaar, terug naar huis is niet altijd het meest leuke moment hiervan. Maak dit moment niet voor jezelf nog lastiger door terug te gaan en vervolgens een overhoop gehaald huis aan te treffen. Om deze kans zo klein mogelijk te maken zijn er een aantal zaken die jij vooraf kunt regelen.

Muurafwerking; de opties

Aangezien de muren de basis van elke ruimte in huis vormen, is het verstandig goed na te denken over hoe je ze wil afwerken. Naast bekende methoden zoals verven en behangen, zijn er vele andere creatieve manieren om ze een bepaalde look te geven. Benieuwd naar welke dit zijn? Lees snel verder. 

Een gezellig interieur

Ben je op zoek naar manieren om meer gezelligheid in je huis te creëren? Of je nu een sociale vlinder bent en altijd mensen over de vloer hebt, of juist wilt genieten van meer quality time met je gezin thuis, deze tips zorgen gegarandeerd voor een warme en uitnodigende sfeer in huis. 

Onmisbare woondecoratie

Unieke en opvallende woondecoratie in huis kan niet ontbreken indien jij graag je eigen persoonlijke stijl en smaak wil in huis. Door de vele opties aan decoraties is het nog weleens lastig om te ontdekken wat nu écht bij jouw woning past. Met wat inspiratie en ideeën in deze blog helpen wij jou een handje op weg! 

Een aquarium in je interieur

In de wereld van interieurontwerp en decoratie zijn er talloze mogelijkheden om een unieke en rustgevende sfeer te creëren. Een van de meest unieke en interessante opties is het toevoegen van een aquarium. Lees er hier alles over!

Make-over voor je muren

Als je wat stijl en persoonlijkheid aan je interieur wilt toevoegen, is een makkelijke en snelle manier om je muren aan te pakken. In dit artikel bespreken we een aantal manieren waarop je de muren in huis kunt opleuken.

Vijf belangrijke droomhuis-tips

Wanneer je eindelijk je droomhuis hebt kunnen kopen, dan is het natuurlijk van belang dat je een paar zaken niet over het hoofd gaat zien. Hieronder lees je precies welke vijf zaken je niet moet vergeten als je je droomhuis helemaal wilt realiseren.

Meest gemaakte fouten

Het verbouwen van een woning is een proces dat behoorlijk wat moeite kost, vooral wanneer het de eerste keer is dat je een huis gaat verbouwen. Er zijn een aantal veelgemaakte fouten die hier invloed op hebben, het voorkomen van dit soort fouten scheelt dus al een hoop. 

Tips voor de peuterkamer

Het inrichten van een peuterkamer welke perfect past bij de wondere wereld van een peuter, kan een spannende uitdaging zijn. Hoe richt je een echte jongens peuterkamer in die zowel praktisch als stoer is? Lees gauw verder!

De veelzijdigheid van vloerkleden

Vloerkleden zijn een essentieel en veelzijdig onderdeel van interieurontwerp geworden. In deze blog bespreken we de verschillende ruimtes in je woning waar je vloerkleden kunt toepassen om de algehele uitstraling en functionaliteit te verbeteren.

Verfijnde luxe

Heb je altijd al gedroomd van een huis dat verfijnde luxe uitstraalt? Waar elke hoek en elk detail zorgvuldig is ontworpen om een gevoel van elegantie en comfort te creëren? Dan ben je hier op de juiste plek! In dit artikel delen we de 5 nieuwste interieurtrends.

Minimalistisch wonen

Minimalistisch wonen is veel meer dan alleen een esthetische keuze; het is een levensstijl die rust en eenvoud omarmt. Door te streven naar een opgeruimd interieur kun je niet alleen een gevoel van ruimte creëren, maar ook innerlijke rust bevorderen.

Creëer een kindvriendelijke tuin

Bij het inrichten van een tuin heb je met ontzettend veel aandachtspunten te maken. Dit is zeker het geval als je een kind hebt. Is het eenvoudig om een kindvriendelijke tuin te creëren? Nee, alles behalve dat. Je hebt namelijk met extra aandachtspunten te maken, lees er hier alles over!

Vloerverwarming vs CV installatie?

Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn veel in het nieuws en daarom worden elektrische vloerverwarming steeds populairder als een alternatief voor traditionele CV-installaties. In dit artikel zullen we de redenen bespreken waarom elektrische vloerverwarming de toekomst is en waarom het een slimme investering is voor elke woning.

Goed verzekerd?

Wanneer je jaren hard gewerkt hebt om je droomhuis te realiseren, is het daarna van het grootste belang dat je een goede woonverzekering afsluit. Wij laten je zien wat het voordeel is van een woonverzekering, wat je ervan mag verwachten en hoe je zorgt dat je vandaag nog een passende polis kunt afsluiten. 

Ledstrips in huis, waar let je op?

Ledstrips zijn een moderne en veelzijdige vorm van verlichting om je huis mee op te fleuren. Maar voordat je aan de slag gaat met de toepassing, zijn er een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. Je leest de vier aandachtspunten in het onderstaande artikel.

Ruimtebesparende oplossingen

Ruimte besparen in je huis lijkt soms een lastige klus. Je wilt je huis comfortabel inrichten zonder dat het te vol voelt. Schuifdeuren zijn een slimme keuze voor wie ruimte wil besparen zonder in te leveren op stijl. 

Zo maak je je huis zomerproof

Als het warme weer eraan zit te komen, dan kan het zijn dat je een aantal ongemakken zult ervaren. Denk aan hoge temperaturen en ongedierte rondom de woning. Lees hier de tips om je woning zomerproof te maken.

Tips voor een mooi interieur

Ontvang jij binnenkort de sleutels van je nieuwe huis en ben je hard op zoek naar de mooie en comfortabele meubels? In dit artikel geven we je wat tips voor het kiezen van het juiste meubilair. Zo heb je er langer plezier van!