Smart Living Experience


Een smart home, dat wil iedereen! Maar wat zijn de mogelijkheden en wat biedt een domoticasysteem? Lees hier meer over het comfort, de veiligheid en het design en maak ook van jullie woning een Smart Building!

Comfort voor elk type woning
Een woning is een plek waar men zich letterlijk thuis moet kunnen voelen. De vele mogelijkheden en de reeks strak ontworpen automatiseringsfuncties van een domoticasysteem maken een woning comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Elk type woning vraagt om zijn eigen specifieke functionaliteiten. Elke bewoner heeft zijn eigen specifieke wensen. Beide kunnen worden toegepast op een domoticasysteem door de eindeloze configuratiemogelijkheden.

Geïntegreerd systeem
Een domoticasysteem is een geïntegreerd systeem. Concreet betekent dit dat alle touchscreens en bedieningspanelen gelijk zijn. Ze werken op alle apparaten: ze kunnen naar eigen behoefte ingezet worden. Of het nu gaat om het regelen van het licht, het bedienen van de radio of het instellen van de verwarming: alle functionaliteiten kunnen onder één knop worden geprogrammeerd. Dit ontwerp geeft het een toegevoegde waarde die de meest complexe scenario’s mogelijk maakt en garant staat voor optimaal gebruikersgemak.

Veiligheid
Een veilig gevoel is van belang voor het wooncomfort. Een goede keuze is toegangscontrole, camera’s en koppeling met een alarminstallatie. Dankzij toegangscontrole bepaalt u zelf wie er toegang krijgt tot het privéterrein. Het systeem herkent een vingerafdruk, tag of code. Met een geïntegreerde camera in de intercom ziet u wie er aan de deur of poort staat en kan er mee spreken. Ook achteraf kan bekeken worden wie er aangebeld heeft.

Met een camerasysteem wordt een woning nog veiliger. Camera’s weren af en zij leggen vast wat er op het privéterrein gebeurt. Dankzij een open protocol kan een systeem gekoppeld worden met de meeste alarmsystemen. Zo kan het alarmsysteem in- en uitgeschakeld worden op het touchscreen, smartphone of tablet.

Communicatie op afstand
Niet thuis? Een domoticasysteem is ook op afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. De gehele programmering is met een smartphone of tablet veilig te benaderen.

Design
Er is een ruim assortiment bedieningspanelen en touchscreens, er is altijd eentje perfect passend in uw woning. Het design is uitgebreid, van klassiek tot modern. Er zijn vele kleuren- en materialencombinaties. De touchscreens kunnen aangepast worden met foto’s of pictogrammen die direct naar het scherm worden geüpload. Door middel van inputunits kunnen ook bedieningspanelen van andere merken worden toegepast.

Smart Living Experience
Welkom bij de Smart Building Experience van Domintell. Al meer dan 20 jaar richten wij ons op het ontwikkelen van slimme gebouwbeheersystemen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren zowel de hardware als de software. Daarnaast geven wij technische ondersteuning op afstand als op locatie. Ons domoticasysteem staat bekend om zijn gebruikersgemak, zowel qua configuratie tijdens de installatie als het dagelijks gebruik. Ondanks deze eenvoud wordt er een hoog prestatieniveau geleverd. Onze technologie is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatiewoningen.

Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen domotica smart home
Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen domotica smart home
Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen domotica smart home
Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen domotica smart home
Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen domotica smart home