Finnhouse Houtbouw

Bij Finnhouse geloven we in een duurzame toekomst waar woningen niet alleen functionele ruimtes zijn, maar bijdragen aan een gezond- en duurzaam leven. Onze missie is het bevorderen van een ecologisch verantwoorde levensstijl door het bieden van hoogwaardige, op maat gemaakte houten woningen.

Wij zijn sinds 1970 uw betrouwbare partner in houtbouw. Met meer dan 3000 gerealiseerde projecten in de Benelux zijn we uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van het ontwerpen, fabriceren en realiseren van duurzame- en ecologische houtbouw. Hierbij maken we onder andere gebruik van kwalitatief en duurzaam geproduceerd hout uit Finland. 

Finnhouse Houtbouw
Wilhelminastraat 1B
5246 XA Rosmalen
Standnummer:
Exposant Finnhouse Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
Houtbouw houten huis duurzaam wonen Beurs Eigen Huis
Exposant Finnhouse Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
Exposant Finnhouse Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
Beurs Eigen Huis - Finnhouse

DE JUISTE WOONEXPERT GEVONDEN? HIERONDER NOG MEER WOONINSPIRATIE!

Gezond wonen & werken

Mensen zijn visueel ingesteld en reageren van nature op de omgeving. In onze dagelijkse omgeving laat de natuur ons gelukkiger en gezonder voelen. Waarom zitten we dan vaak in inspiratieloze kantoren en ongezonde huizen zonder natuurlijke elementen?

Welke stijl tuin past bij mij?

Een nieuwe tuin. Je hebt de mogelijkheid er zelf van wat te maken wat het beste bij jou past. Maar als je je afvraagt: 'Wat past nou bij mijn tuin?' dan is dit het perfecte hulpmiddel om keuzestress te verminderen.

Biophilia & Vakwerk Architectuur

Het verbinden van mens en natuur in onze woonomgeving. Onze woonomgeving is in een korte periode enorm veranderd. Pas sinds een paar honderd jaar leven we in een kunstmatig vormgegeven omgeving die met name ontworpen is op basis van kosten en efficiëntie, waardoor we onze verbintenis met de natuur langzaam maar zeker zijn verloren.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring