Domintell

Domintell levert complete huisautomatisering. Het is innovatief en gebruiksvriendelijk. Met Domintell leveren we integratie op maat. Hiermee kan met interfaces als touchscreens, smartphone of tablet de bediening van de complete installatie worden gerealiseerd. Denk hierbij aan de bediening van verlichting, klimaat en zonwering. Maar ook het bekijken van camerabeelden en het in- en uitschakelen van het alarm. 

Domintell levert ook high-end bedieningspanelen in een tijdloos design. De Rainbow-line en Full Metal-line zijn hoogwaardige series in diverse afwerkingen. Voor renovatieprojecten levert Domintell de draadloze oplossing Dmax. Deze actoren worden achter een schakelaar geplaatst. Met Bluetooth kan op afstand verlichting en zonwering bediend worden. Tevens zit er een ingebouwde tijdschakeling in. 
 

Domintell
Ambachtstraat 3
4143 HB Leerdam
Beurs Eigen Huis - Domintell
Beurs Eigen Huis - Domintell
Beurs Eigen Huis - Domintell
Beurs Eigen Huis - Domintell
Beurs Eigen Huis - Domintell

DE JUISTE EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER HANDIGE TIPS!

Smart Living Experience

Een smart home, dat wil iedereen! Maar wat zijn de mogelijkheden en wat biedt een domoticasysteem? Lees hier meer over het comfort, de veiligheid en het design en maak ook van jullie woning een Smart Building!

Het beste internet voor thuis

Oost west, thuis best. Maar is dat nog steeds toepasbaar als je geen Netflix kan kijken? Of slecht bereikbaar bent? Een goede internet verbinding is essentieel om je dagelijkse bezigheden te kunnen verrichten. Daarom is het belangrijk dat je thuis beschikt over het beste internet, maar hoe doe je dat?

Vergeet je inboedel niet te verzekeren

Stel je voor dat je eindelijk je droomhuis hebt, maar dat er brand of diefstal plaatsvindt. Dat is natuurlijk een rampscenario. Je doet er altijd verstandig aan om een inboedelverzekering af te sluiten. Mocht er een keer schade veroorzaakt worden aan jouw spullen, dan ben je in ieder geval verzekerd.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring