Beurs Eigen Huis

Van 11 t/m 13 oktober 2024 verwelkomen we weer duizenden consumenten met gerichte (ver)bouw- en woonplannen bij Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. 

Maarliefst 82% van onze bezoekers heeft concrete (ver)bouw/woonplannen en heeft hiervoor een flink budget gereserveerd. Ruim 200 exposanten staan klaar om al deze consumenten op weg te helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Zijn jullie ook van de partij?

Ja, ik wil graag meer informatie

ONLINE MOGELIJKHEDEN

Ook online zijn er diverse mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij de gerichte doelgroep van Beurs Eigen Huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een blog met een backlick die goed is voor de vindbaarheid van je website of een inspirerend item in onze nieuwsbrief of op onze social media-kanalen?

Reacties van exposanten

Veel doelgerichte en geïnteresseerde eigenaars van huizen of bouwkavels.

Klimaatexpert.com

Veel goede gesprekken met potentiële klanten. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

C'Avante

Bezoekers hebben echt een doel en komen gericht.

De Vaan Verlichting

Een goede mix van verschillende disciplines als je wilt bouwen, verbouwen en/of je interieur wilt aanpakken.

De Kracht van Eenvoud interieurontwerp & styling

Geweldige beurs: goede organisatie die altijd met je meedenkt en goede gerichte doelgroep (dus weinig ruis in opvolging). 

Metdomotica

De perfecte plek om kennis te maken met veel mensen vol geweldige plannen en ideeën.

NarrativA architecten

Wij vinden de beurs een goed bezochte beurs, veelzijdig met zowel ontwerpen, bouwen, interieur, tuinen, etc. Dus voor een breed publiek. De beursorganisatie doet goed haar werk en allemaal in goed overleg met elkaar!

Brummelhuis

Het lukt de organisatie elke keer een fraai totaalpakket aan exposanten neer te zetten. Mensen met allerlei interesses kunnen goed terecht op de beurs. De sfeer is altijd goed, en doordat er verschillende clusters zijn kan je ook goed je weg vinden op de beurs.

USE architects

Deze beurs is goud, daarom doen wij iedere editie weer mee.

Compass Pools

Zijn jullie er de volgende editie ook bij?

Meld je nu aan