WARP Systems

De watergedragen vloerverwarmingssystemen van WARP Systems zijn de nieuwe generatie laagtemperatuurverwarming (en koeling). Onze twee systemen (SpeeTile en SpeeTherm) dragen bij aan het toekomstbeeld waarbij woningen van het gas af gaan. Door de minimale opbouwhoogte vanaf 15mm zijn de systemen geschikt voor renovaties, verbouwingen en verduurzamingen. En dit alles zonder hakken, breken en frezen wat tijd en puin scheelt.

Zelfs met een houten ondervloer is het mogelijk om radiatoren uit huis te laten verdwijnen, want beide systemen zijn geschikt als hoofdverwarming. Het systeem reageert veel sneller dan traditionele systemen die dieper onder de afwerkvloer liggen. In 30 - 45 minuten heb je al een warme ruimte. Bespaar energie terwijl je geniet van de comfortabele warmte van vloerverwarming.

WARP Systems
Constructieweg 1
2421 LN Nieuwkoop
vloerverwarming beurs eigen huis
vloerverwarming beurs eigen huis
vloerverwarming
vloerverwarming beurs eigen huis
vloerverwarming beurs eigen huis

DE JUISTE (VER)BOUW EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER (VER)BOUW INSPIRATIE!

Renoveren of verbouwen?

Denk je na over het verbouwen of renoveren van je woning?  Dan is het goed om stil te staan bij zaken als verwarming en/of koeling van je woning.

Zo stel je je droombed samen

Ontbreekt het in jouw droomhuis nog aan een droombed? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering te brengen! Het is natuurlijk het middelpunt van de slaapkamer en daarom erg bepalend voor de totale sfeer. In het onderstaande artikel lees je hoe je stap voor stap jouw perfecte droombed samen kunt stellen.

Van boerderij tot droomhuis

Ieder huis heeft haar eigen karakter. Zodra je een huis binnen stapt, heb je gelijk het gevoel of het bij je past of niet. Van boerderij tot droomhuis, beschrijft hoe je van een oude boerderij, jouw droomhuis kan creëren.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring