Sonogamma

SONOGAMMA biedt een ruime keuze aan hedendaagse akoestische materialen als duurzame oplossing voor elk nagalmprobleem. Ons huis is voor de meesten onder ons een plek om tot rust te komen en te genieten. Toch kost het ons door het gebruik van veel harde materialen veel moeite elkaar goed te verstaan, ons te concentreren en ons te ontspannen.

De BASWA Phon premium geluidsabsorberende marmerzand pleister van Sonogamma wordt onzichtbaar aangebracht tegen het plafond en de hoger gelegen wanden. Het systeem neemt galm weg en brengt de akoestische warmte terug. Elk BASWA Phon vlak wordt op maat van uw huis gemaakt en vakkundig geplaatst door gecertificeerde verwerkers. Verlichting, luidsprekers, koeling en verwarming worden daarbij naadloos geïntegreerd. BASWA Phon akoestisch stucwerk kan worden hersteld en opgefrist waardoor uw huis voor altijd goed klinkt. Een BASWA Phon plafond heeft u voor het leven!

Sonogamma
IJzerenmolenstraat 8
3001 Leuven, België
Beurs Eigen Huis - Sonogamma
Beurs Eigen Huis - Sonogamma
Beurs Eigen Huis - Sonogamma
Beurs Eigen Huis - Sonogamma
Beurs Eigen Huis - Sonogamma

DE JUISTE (VER)BOUWEXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER (VER)BOUWINSPIRATIE!

Galm in huis? Weg ermee!

Galm is niet alleen bijzonder storend bij het voeren van gesprekken en tijdens huishoudelijke activiteiten, het schept een kille en onbehaaglijke atmosfeer. Ongewild werd dat ene feestje een slopende ervaring in plaats van een gezellige gebeurtenis.

Hoe creëer je een goede akoestiek?

In onze huidige drukke samenleving zijn strakke interieurs zeer gewild omwille van hun visueel rustgevende uitstraling. Ze zijn echter een ramp voor het gehoor van de bewoners. Gelukkig kan je ook auditief een oase van rust creëren in uw woning.

Alle voordelen van een PVC vloer

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in je droomhuis? Kijk dan eens naar de opties op het gebied van PVC vloeren. PVC is een afkorting van polyvinylchloride. Het materiaal is dus vergelijkbaar met een vinylvloer, maar heeft nog nét wat meer positieve punten. Je leest hier alle voordelen!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring