Physiotherm Valkenburg

Physiotherm biedt u de beste natuurlijke warmte voor uw gezondheid. U kunt in  onze  cabines liggen of zitten waardoor u volledig kunt ontspannen. De temperatuur in de cabine blijft laag en daardoor aangenaam, terwijl uitsluitend via de rug extra warmte toegevoerd wordt. Verwarmd lavazand geeft natuurlijke infraroodstraling af. Deze wordt op de huid in warmte omgezet en dan via het bloed over het hele lichaam verdeeld. Deze zachte en diepe warmte stimuleert de doorbloeding. Dit principe is mogelijk door de gepatenteerde lage temperatuur lavazand technologie. Het versterkt het immuunsysteem, verlicht rug- en andere spierpijnen en bevordert de bloedsomloop en stofwisseling. Het is niet alleen heel aangenaam, maar u voelt zich ook nog vitaler!

Physiotherm Valkenburg
Wilhelminalaan 43-47,
6301 GG Valkenburg
Beurs Eigen Huis - Physiotherm Valkenburg
Blog inspiratie tips wellness Beurs Eigen Huis

DE JUISTE WELLNESSEXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER WOONINSPIRATIE!

Wellness voor thuis

Creëer een wellness thuis met een eigen infraroodcabine. Een infraroodcabine (te plaatsen in iedere ruimte in huis) maakt een weldadige warmtebehandeling mogelijk. Je kan er gebruik van maken op het moment dat je zelf wilt, meer ontspannen dan dat gaat het niet worden.

Interieurstijl, Hotel Chique

Ben je wel eens een hotel binnengelopen waar alles rust, eenheid en luxe uitstraalt? Het is een hele populaire woonstijl op dit moment: Hotel Chique. Luxueuze materialen, rijke stoffen, natuurlijke tinten, luxe meubilair aangevuld met ton sur ton kleuren en accenten van goud en marmer. 

De badkamer: de nieuwe woonkeuken

De warme look & feel van de woonkamer komt steeds meer terug in de badkamer. Luxe gordijnen, spannende materialen, sprekende meubeldecors en mooie lampen. Pas je badkamer aan op jouw wensen en creëer je eigen stijl.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring