Interieurstijl, Hotel Chique


Ben je wel eens een hotel binnengelopen waar alles rust, eenheid en luxe uitstraalt? Het is een hele populaire woonstijl op dit moment: Hotel Chique. Luxueuze materialen, rijke stoffen, natuurlijke tinten, luxe meubilair aangevuld met ton sur ton kleuren en accenten van goud en marmer. Deze woonstijl is niet meer weg te denken binnen de interieurbranche.

Interieur trends styling Realiseer je droomhuis

Hoe creëer je een Hotel Chique interieur?

Wil je dat jouw interieur van alle kanten luxe uitstraalt? Begin dan met het toepassen van luxe materialen, glimmende stoffen en uitbundige verlichting. Deze drie elementen sluiten namelijk perfect aan bij deze woonstijl.

Daarnaast is de hotelsfeer goed te herkennen aan de donkere kleuren, beige tinten en de kleur hunter groen.

Het merk Richmond Interiors biedt talloze producten om jouw interieur om te toveren naar het ultieme hotel gevoel.

Interieur trends styling Realiseer je droomhuis

Duurzame en natuurlijke materialen

Hotel Chique herken je aan de vele natuurlijke tinten en duurzame materialen. Marmer is een veel voorkomend materiaal in combinatie met messing dat terugkomt in deze woonstijl. Ben jij ook zo’n fan van marmer?

Door het toevoegen van een marmeren eettafel ben je niet alleen duurzaam bezig, maar maak je jouw paleisje ook helemaal af.

Wit marmer geeft een chique uitstraling, terwijl zwart een stoerdere uitstraling geeft. Durf te combineren met verschillende materialen voor een verrassende mix, want bij een Hotel Chique interieur kan en mag alles.

Interieur trends styling Realiseer je droomhuis

Luxe kleuren en rijke materialen

In deze woonstijl kunnen de kleuren heel erg variëren, maar warme en rustige kleuren staan centraal. De meest voorkomende kleuren zijn donkere kleuren zoals: bruin, blauw of groen. Deze kleuren zorgen voor een ontspannen gevoel.

Een fijne basis van natuurlijke tinten, met daarbij glimmende materialen creëert een luxueuze uitstraling. Denk hierbij aan een mooie velvet fauteuil met een afgewerkte gouden rand.

Daarnaast zorgt een mooi behang met een uniek design ook voor een aangename sfeer. Om rust en eenheid uit te blijven stralen, is het wel belangrijk dat het kleurenpalet hetzelfde blijft.

 

Interieur trends styling Realiseer je droomhuis

Sfeervolle verlichting

Uitbundige verlichting is kenmerkend om een hotelsfeer te creëren. Verlichting kan je namelijk nooit genoeg hebben, maar fel licht is nooit fijn. Warme, gelige verlichting zorgt voor een aangename sfeer, wat zeker niet mag ontbreken in een Hotel Chique interieur.

Denk dus vooral aan sfeerverlichting om een gezellige en knusse sfeer te geven aan je interieur. Dit kan door leuke lampen, maar ook door gezellige kaarsen toe te voegen.

Begint deze aangename woonstijl nu ook bij jou te kriebelen? Begin dan gewoon wat rond te kijken naar producten die passen bij deze stijl en laat je inspireren!

Interieur trends styling Realiseer je droomhuis
Interieur trends styling Realiseer je droomhuis