Niek Roos

Daglicht heeft een positieve uitwerking op onze leefgewoontes, dagritme en gezondheid. Daarom wordt er steeds meer gezocht naar licht in huis. Niek ontwikkelde door zijn jarenlange ervaring een feilloos gevoel ten aanzien van spelen met daglicht en lichtinval. Met een lichtstraat in de aanbouw of veranda kom je nog meer in contact met buiten en met het licht. Je ziet de wolken aan je voorbij trekken, de zon komt verder je huis in. Ook kan je genieten van een heerlijke regenbui. Zo wordt dit een aangename en vrolijke plek om tijd door te brengen met je familie of vrienden. De seizoenen zien er als het ware anders uit. De winter duurt korter en de zomer langer.

Er wordt veelal met hout gewerkt. Hout heeft een warme uitstraling en het biedt veel meer mogelijkheden tot maatwerk dan bv aluminium. Naast de houten lichtstraten heeft Niek Roos een stalen lichtstraat ontwikkeld. De stalen lichtstraten worden op maat gemaakt met slanke hippe stalen T- profielen van 40 mm breed. Dus heel veel glas en transparantie. Het unieke van het dak is dat het ook nog een keer super isoleert en inbraakveilig is. Het dak is prachtig toe te passen in combinatie met stalen binnen kozijnen of bij een moderne keuken, maar kan ook toegepast worden in een veranda, met enkel gelaagd glas. Wij passen de lichtstraten toe in een aanbouw, serre of veranda. Niek Roos geeft persoonlijk advies op maat en denkt graag met je mee.

Niek Roos
Ambachtsweg 3
4854 MK Bavel
Beurs Eigen Huis Niek Roos lichtkoepels overkapping tuin terras
Beurs Eigen Huis - Niek Roos
Beurs Eigen Huis - Niek Roos
Beurs Eigen Huis Niek Roos lichtkoepels overkapping tuin terras
Beurs Eigen Huis Niek Roos lichtkoepels overkapping tuin terras
Beurs Eigen Huis - Niek Roos

DE JUISTE DAKRAAMEXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE MEER WOONINSPIRATIE!

Lichtkoepel in je plat dak

Heeft jouw huis een gedeelte met een plat dak? Je ziet dat vaak bij een uitbouw. Een uitbouw is ideaal als je meer ruimte wilt, maar het licht moet dan wel verder reizen om tot het hart van je huis te komen. Door in het plat dak een lichtkoepel te plaatsen, zorg je ervoor dat de ruimte eronder lichter wordt en groter aanvoelt.

Een relaxhoekje in de woonkamer

Je woonkamer. Dé plek waar je je thuis voelt... waar je met je schoenen uit op de bank kan liggen én echt even tot rust kan komen. Heb je ook al de volgende vier tips meegenomen om je ruimte nog relaxter te maken dan dat het al is? 

Metalen deuren: duurzaam&veelzijdig

Stalen deuren zijn helemaal van nu. Ze zijn duurzaam, veelzijdig en staan mooi in vrijwel elk interieur. Het nadeel: de prijs. De prijs van stalen deuren liggen vele malen hoger dan de prijs van traditionele deuren. Gelukkig zijn er ook alternatieven voor stalen deuren te krijgen die minstens zo mooi zijn, voor een fractie van de prijs!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring