mijninstallatieadvies

Kies de beste technische installaties voor uw woning! Als gevolg van gewijzigde wet- en regelgeving en nieuwe bouwwijzen, vormen technische installaties een steeds belangrijker onderdeel van uw nieuwbouw of verbouwplannen. Daarbij zijn de technische mogelijkheden en oplossingen sterk toegenomen. De installaties bepalen in hoge mate uw comfort en woongenot, plus de bouwkosten, het onderhoud en uw energiegebruik. Waar de invulling vroeger vaak werd overgelaten aan architect of installateur, is het tegenwoordig ècht van belang dat u zelf betrokken bent bij het bepalen van de uitgangspunten en de technieken voor úw woning.

Mijninstallatiesadvies is een online-adviesacademie, die u op laagdrempelige en prettige wijze alle informatie biedt die u nodig heeft voor het bepalen van de juiste technische installaties voor uw woning. Via handige hulpformulieren “schrijft” u zelf de vraagspecificatie (het “programma van eisen”) voor uw technische installaties. Als onderdeel van het programma ontvangt u persoonlijke begeleiding via webinars en persoonlijke bijeenkomsten. Mijninstallatieadvies biedt u de betrouwbaarheid en kwaliteit van een onafhankelijk en persoonlijk adviseur, maar met extra toegevoegde waarde en tegen veel lagere kosten. 

Beurs Eigen Huis Mijn Installatieadvies
Beurs Eigen Huis Mijn Installatieadvies
Beurs Eigen Huis Mijn Installatieadvies
Beurs Eigen Huis Mijn Installatieadvies
Beurs Eigen Huis Mijn Installatieadvies

DE JUISTE (VER)BOUW EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER (VER)BOUW INSPIRATIE!

De juiste technische installaties

Technische installaties. Vaak wordt hier niet aan gedacht, maar het is een van de belangrijkste onderdelen bij het bouwen van je woning. Je energiegebruik, comfort, woongenot en gezondheid worden bepaald door installaties. Let daar dus op! 

Visualiseer je interieurideeën

Ga je bouwen of verbouwen, vergeet ook niet om je woning in het juiste licht te zetten. Lichtschakelaars, contactdozen en dimmers kunnen een bijzonder accent toevoegen aan je interieur! Lees hier meer over een nieuwe app die je hierbij kan helpen!

Kostenbesparing bij nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen zijn de laatste jaren flink in prijs gestegen, o.a. door de prijs van materialen. Kosten kunnen al bespaard worden tijdens het bouwen van een nieuwbouwwoning. Door in een vroegtijdig stadium rekening te houden met bouwprocessen kunt u veel kosten besparen. Hoe u dat doet? Hier een aantal tips.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring