Visualiseer je interieurideeën


Ga je bouwen of verbouwen, dan denk je in eerste instantie vaak aan het maken van de juiste keuze voor de vloer, de kleur op de muur en welke type deur. Maar vergeet ook niet om je woning in het juiste licht te zetten. Lichtschakelaars, contactdozen en dimmers kunnen een bijzonder accent toevoegen aan je interieur!

Blog interieur licht lichtschakelaars Beurs Eigen Huis

Maar welke schakelaar, contactdoos en dimmer staat mooi in jouw woning? Je hebt geen last van keuzestress bij het maken van de juiste keuze met de handige Augmented Reality app AR Studio van JUNG. Probeer verschillende designs uit bij jouw eigen interieur! Zo kan je bijvoorbeeld verschillende kleuren uitproberen bij die ene fel gekleurde muur in je woonkamer en kan je zien of die inbouwradio in glanzend chroom mooi staat in je badkamer. Handig én leuk!

Het werkt heel eenvoudig. Je kiest in de app het programma, materiaal en de kleur en je richt je smartphone of tablet op de wand waar de schakelaar moet komen. De virtuele 3D modellen die je gekozen hebt zie je live in beeld. Je ziet direct hoe de schakelaar in de ruimte en in je interieur staat. Zo doe je inspiratie op die perfect past bij jouw woonstijl en is de keuze snel gemaakt.

Naast de visuele effecten van de schakelaars in je eigen (woon-)kamer geeft de app ook uitgebreide achtergrondinformatie over maatvoering, materialen, technische gegevens. Handig voor de installateur! 

Zelf aan de slag? Download snel de app in de Google Play of Apple App Store en de experience marker die je nodig hebt. Have fun! 

 

Blog interieur licht lichtschakelaars Beurs Eigen Huis
Blog interieur licht lichtschakelaars Beurs Eigen Huis