Crownstone

Crownstone laat jou zien dat een echt slim huis reageert op jouw aanwezigheid. De Crownstone is een slimme module voor stopcontacten en lichtpunten. Draadloos wordt je aanwezigheid per ruimte bepaald. Met een smartphone op zak of een smartwatch om je pols eenvoudigweg een kamer binnenlopen. Dat is alles wat je hoeft te doen. Na een lange dag werk kom je de keuken binnen met armen vol boodschappen en de lichten gaan volledig automatisch aan! Je loopt de voordeur uit en de lichten of zelfs het strijkijzer gaat automatisch uit! Niet alleen lichten, ook verwarming, en muziek kunnen allemaal worden afgestemd op jouw aanwezigheid!

Met Crownstones kan je niet alleen met een smartphone bedienen of met spraakherkenning via Google Home of Amazon Alexa. Voor compleet en ultiem comfort reageert je huis op jou zelfs zonder dat je iets hoeft te zeggen!

Crownstone
Stationsplein 45 D1.118
3013 AK Rotterdam

DE JUISTE SMART EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER WOONINSPIRATIE!

Een écht slim huis

Een 'slimme' thermostaat, iedereen heeft er ooit van gehoord. Het wordt voornamelijk in reclames genoemd en soms hoor je je vrienden erover praten. Maar wat houdt 'slim' nou in? Is het controle op afstand of betekent het iets anders?

3x Woonprogramma inspiratie

Van het kopen van een jaren '30-woning met te weinig budget, tot het vinden van een waterbron voor een huis dat totaal geïsoleerd is van de bewoonde wereld: er zijn nogal wat woonprogramma's op tv. Wij geven je drie tips die zowel de amateurstylist als -klusser de nodige inspiratie geven. Kijk ze terug!

Led: zuinig, sfeervol en modern!

Door traditionele verlichting te vervangen door Led verlichting bespaar je op een simpele manier energie. Daarnaast is Led verlichting in allerlei soorten en kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor elke ruimte wel een geschikte Led lamp te vinden is. Wacht dus niet langer, en begin met besparen!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring