BINK Lampen

De 120 LED-lampen die in het hoofd verwerkt zijn, kun je op twee manieren bedienen. Door aanraking van de koperen knop op het hoofd is het licht dimbaar en via The Lampster app kun je alle kleuren van de regenboog instellen. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere Lampsters aan elkaar koppelen en deze synchroniseren met muziek. De app biedt nog meer mogelijkheden zoals alarmfunctie, opslaan van instellingen, boost, uitschakelen bij verlaten van de kamer etc... The Lampster heeft bergen charisma meegekregen in zijn design. Hij moest kleur toevoegen aan de kamer en als een sculptuur inspireren. Om dat te bereiken werd een oude stalen tractor koplamp met veel karakter en onmiskenbare retro look gebruikt. En met succes! Het lichaam heeft het postuur van een superheld en is met zijn 46 cm een echte eyecatcher in je interieur. 

Beurs Eigen Huis BINK Lampen design interieur
Beurs Eigen Huis BINK Lampen design interieur
Beurs Eigen Huis BINK Lampen design interieur

DE JUISTE LAMP GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER INSPIRATIE VOOR VERLICHTING!

BINK lampen, staat voor genieten

In een interview met oprichters en eigenaren Annemarie & Gijs Buis, wordt voor jou duidelijk waar BRINK voor staat en wat voor producten zij aanbieden. Ze vertellen je alles over verlichting.

Een slim huis, wie wil dat niet?

Net wat meer comfort en gemak, een stukje veiligheid en besparen op de energierekening. Wij selecteerden 3 leveranciers die jou kunnen helpen met het realiseren van jouw slimme woning. Lees snel verder en hopelijk geniet jij dan binnenkort ook van een smart home!

Energie besparen: 5 gouden tips

Het realiseren van je droomhuis vergt hoe dan ook een grote investering. Wat als je op een slimme manier energie kunt besparen? Dat levert geld op en je bent nog duurzaam bezig ook. In dit artikel geven we 5 ‘gouden’ tips om energie te besparen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring