VloerenExclusief

VloerenExclusief voor exclusieve vloeren en hele gewone prijzen! Uw keus voor een mooie vloer kwam niet vandaag of gisteren. U fantaseerde al langer over een nieuwe vloer. Kleur, houtsoort en motief, het zat al helemaal in uw hoofd. U voelde het hout onder uw blote voeten. U zag hoe uw nieuwe vloer uw interieur compleet maakte. Vraag is dan: “Wie begrijpt wat ik bedoel? Wie kan me hierbij helpen? Wie kan mijn gedroomde vloer voor een mooie prijs leveren?” 

Anita van der Heijden beweegt al meer dan 25 jaar in de wereld van interieur en design. Haar gevoel voor uw wensen en haar know-how zorgen voor adviezen op maat. Daarbij helpt het ruime assortiment van VloerenExclusief u ongetwijfeld een goede keuze te maken. Vertrouw op kennis en kunde. Anita van der Heijden helpt u met liefde en veel plezier aan uw droomvloer.

VloerenExclusief
Schutsboomstraat 61
5374 CB Schaijk
Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen vloeren
Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen vloeren
Beurs Eigen Huis Vloeren Exclusief
Beurs Eigen Huis Vloeren Exclusief
Beurs Eigen Huis Vloeren Exclusief

Reviews

Fantische prijzen
Vlak voor de corona uitbraak dit bedrijf gevonden via de Beurs Eigenhuis. Door een ontzettende vakkundige medewerker geholpen. Naderhand nog een keer langs geweest in de showroom van VloerenExclusief. Een idyllisch plekje waar ze genoeg hebben om te laten zien en de juiste keuze te maken.

Ondanks de naam doet vermoeden zijn de prijzen ontzettend scherp en beter dan menig andere parket zaak. Zeker een bezoekje waard!
Bram & monique
11 Jul 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring