Veranderstroom

Zonnepanelen zijn niet alleen een duurzame manier om energie op te wekken. Zonne-energie is ook nog eens hartstikke voordelig. Door energie op te wekken vanaf je eigen dak bespaar je iedere maand flink op je energierekening.
Zo maak je zowel moeder aarde als je portemonnee blij. Win-win dus! Omdat het kopen van zonnepanelen een investering is, kun je bij Veranderstroom ook gebruik maken van zonnepanelen kopen in termijnen. 
Met onze strategie maken we de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. Geen moeilijke technische verhalen of ellenlange offertes maar gewoon een goed product en een duidelijke service. Daardoor weet jij bij elke stap in het proces precies wat er gebeurt. Wel zo fijn als het om jouw huis en geld gaat.

Omdat wij geloven in ons product hebben wij een installatiegarantie van 12 jaar in het leven geroepen. We willen je namelijk niet opzadelen met een lading panelen op je dak die na een maand kapot zijn. Betaalbaar verduurzamen moet namelijk ook werken. 

Veranderstroom
Rietgraafsingel 6
6678 PH Oosterhout

Reviews

Verduurzamingspakket dankzij Veranderstroom en het Warmtefonds
Dankzij Veranderstroom heb ik een totaal verduurzamingspakket kunnen afnemen dat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ik was niet op de hoogte van het Warmtefonds, maar Veranderstroom heeft ons geholpen om ons huis te transformeren naar een duurzaam paradijs. En dat met een 0% lening, Geweldige service!
Mart de ridder
21 Sep 2023

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring