TVlift-meubel.nl

Groot, groter, grootst. Dat was alles waar het om draaide in de wereld van Tv-schermen. De laatste jaren is er echter een tegenbeweging gestart. Het draait niet meer om een groot televisiescherm in het huis, maar de beeldbuis is een gebruiksvoorwerp is die je er even ‘bijpakt’ als je er behoefte aan hebt.

Maar, hoe doe je dat? Je kunt denken aan een beamer die je projecteert op een witte muur, maar niet iedereen is fan van het aangezicht van een beamer in de woonkamer. Plus, je moet nogal een strak muurtje en weinig licht hebben om echt goed beeld te krijgen.
Een andere optie is het beeldscherm wegwerken in een kast. Dan doe je de deurtjes open wanneer je de tv aan zet. Het nadeel daarvan is dat de kast al snel heel erg groot moet zijn. Een ander nadeel van de kastdeuren is dat deze altijd open moeten staan als je televisie aan het kijken bent.

Wanneer je het beeldscherm netjes weg werkt in een mooie kast door middel van het inbouwen van een liftsysteem, heb je wel alle lusten, maar niet de lasten.

TVlift-meubel.nl
Linkensweg 1
5341 CA Oss
tv meubel beurs eigen huis
tv meubel beurs eigen huis
tv meubel beurs eigen huis
tv meubel beurs eigen huis

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring