TS Automatisering

Wij zijn een innovatief technologiebedrijf dat zich richt op slimme thuisoplossingen die gebruik maken van de kracht van kunstmatige intelligentie (AI). Wij geloven dat jouw huis niet alleen je toevluchtsoord is, maar ook een plek waar je slimmer, efficiënter en comfortabeler kunt leven.
Onze oplossingen zijn ontworpen om jouw dagelijkse routine te verbeteren en je leven gemakkelijker te maken. Onze slimme systemen zijn ontworpen om zich aan te passen aan jouw voorkeuren en gewoonten en om automatisch te reageren op veranderingen in jouw omgeving.
Met onze slimme thuisoplossingen kan je alle apparaten welke allemaal een losse app hebben, nu vanaf één centrale locatie regelen. Onze AI-technologie stelt je in staat om je energieverbruik te optimaliseren, wat kan leiden tot lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.
Maar dat is nog niet alles! Met onze oplossingen kan je ook jouw beveiligingssysteem, huishoudelijke apparaten en entertainmentapparatuur op afstand bedienen en automatiseren. Je kunt zelfs jouw slimme thuisapparaten bedienen met je stem of mobiele app, waar je ook bent.

TS Automatisering staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Wij streven ernaar om onze klanten de beste slimme thuisoplossingen te bieden die beschikbaar zijn op de markt. Wij hebben de expertise, de ervaring en de middelen om u te helpen uw slimme thuis te bouwen en te integreren met uw bestaande apparaten.

TS Automatisering
Joost van Geelstraat, 62A1
3021VP Rotterdam
Standnummer: B2.01
villa beurs eigen huis
oprit beurs eigen huis
villa rieten kap beurs eigen huis
villa beurs eigen huis
tablet overzicht beurs eigen huis

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring