Influencer theater

Ga zelf aan de slag op Beurs Eigen Huis!

Tijdens jullie bezoek aan Beurs Eigen Huis doen jullie niet alleen inspiratie op en krijgen jullie de informatie die je wilt van de experts, maar jullie kunnen ook lekker zelf aan de slag met leuke, gratis, workshops! Welke dat afgelopen editie waren dat lees je hier.
Voor de aankomende edtie op 11, 12 en 13 oktober volgt binnenkort een nieuw overzicht met inspirerende influencers.

Workshops REALISEER JE DROOMHUIS

Workshop: Keukenstyling vanaf de basis

Greet van der Veen - Style and Sugar

Weten jullie niet goed hoe jullie de keuken moet betrekken bij de rest van jullie woning? Maak van jullie functionele keuken ook een plek waar jullie je thuisvoelen! Volg deze leerzame workshop van Greet en leer je keuken te stylen als een PRO. 

Dagelijks van 10:45 - 11:15 uur

SPREKER BEURS EIGEN HUIS

Workshop: Het WOW effect van interieurontwerpers BOU Living

BOU Living – Marjolein & Suzanne Bouhuijzen

Hoe creëer je het WOW effect voor jullie nieuwe huis? Welke stappen zijn er nodig om dit te kunnen bereiken?

Een huis waar al jullie 'musthaves' en 'wannahaves' zijn vertaald naar leefruimtes die kloppen, een routing die logisch en praktisch is, materialen en kleuren die aanspreken en een eenheid vormen. Jullie komen thuis en voelen die 'WOW'!

Zussen Marjolein en Suzanne Bouhuijzen nemen jullie stap voor stap mee van ontwerp tot eindresultaat.

Dagelijks van 11:30 - 12:00 uur

SPREKER BEURS EIGEN HUIS

Workshop: Nieuwbouw en duurzaamheid: Astrid van Studio Casa Leinweber deelt haar ervaring en tips!

Casa Leinweber - Astrid Leinweber

Astrid van Studio Casa Leinweber staat centraal in een boeiende lezing over nieuwbouw en verduurzaming. Met haar eigen ervaring in nieuwbouw en een actieve Instagram-pagina deelt Astrid niet alleen handige tips met jullie, maar ook inzichten die ze heeft opgedaan tijdens haar eigen bouwproject. Haar achtergrond in interieurontwerp voegt een esthetisch aspect toe aan deze lezing, waardoor deze niet alleen informatief maar ook inspirerend is. Bovendien biedt Astrid's interieurstudio een tastbare connectie met haar expertise, waardoor jullie een waardevol perspectief krijgen op het bouwen en verduurzamen van woningen.

Dagelijks van 12:15 - 12:45 uur

SPREKER BEURS EIGEN HUIS

Workshop: Interieurontwerp als fundament van je (ver)bouwplannen

Petra Hendriks Interieurontwerp - Petra Hendriks

Dat het (ver)bouwen van jullie huis een grote klus is, weten jullie misschien al wel. Maar stel je het nadenken over de inrichting nog even uit? Dat is eeuwig zonde! Jullie willen straks niet in je nieuwe huis staan en beseffen dat het leeg aanvoelt, terwijl het juist een gezellig, luxe en fijn thuis moest zijn. Of jullie nu al begonnen zijn of nog moeten starten met (ver)bouwen, kom luisteren en ontdek hoe jullie dit kunnen voorkomen.

Dagelijks van 13:00 - 13:30 uur

SPREKER BEURS EIGEN HUIS

Workshop: 'De levende tuin'

Lodewijk Hoekstra

Nederland heeft 5,5 miljoen tuinen die vaak weinig meerwaarde bieden voor de biodiversiteit. Terwijl juist een 'Levende Tuin' vaak mooier is, beter bestand tegen de gevolgen van klimaatverandering zoals hittestress en wateroverlast en een aantoonbare bijdrage kan leveren aan jullie geluk en welzijn. Moet je daarvoor dan hele groene vingers hebben, nou dat valt erg mee! Lodewijk gaat jullie vertellen wat er dan wel nodig is. Schuif aan bij zijn presentatie en doe een berg aan inspiratie en tips op!

22 maart van 13:45 - 14:15 uur

SPREKER BEURS EIGEN HUIS

Workshop: Vernieuwende ideeën voor de tuin

Jurgen Smit

De tuin ontwikkelt zich. Niet alleen door vernieuwende producten en inzichten maar ook door veranderingen in de maatschappij. Duurzaam gaat bij Jurgen hand in hand met sfeer en een chique uitstraling. Hergebruik wordt op deze manier stijlvol. Leer hier meer over tijdens zijn inspirerende presenatie, neem de tips mee naar huis en pas ze toe in jullie tuin!

23 & 24 maart van 13:45 - 14:15 uur