Studio Inside Out

Een huis dat je past als een maatpak. Want jij als opdrachtgever bent uniek, met jouw eigen woondroom. Je wilt een fijn thuis creëren en daarom zorg ik voor een hele persoonlijke vertaling van jouw wensen. Een goede indeling en jouw sfeer op maat gemaakt, is de sleutel tot jouw droomhuis. Als interieurarchitect, ontwerp en begeleid ik je, bij de verbouw, aanbouw of de nieuwbouw van jouw droomhuis.

Jouw eigenheid, geeft mij de inspiratie om jouw huis op creatieve wijze vorm te geven, samen met jou zodat je geniet van het proces en het uiteindelijke resultaat. (Ver)bouwen ervaar je dan ook pas echt als een feestje, met een goed uitgewerkt plan. Wanneer de verbouwing of nieuwbouw gerealiseerd is, is het feest helemaal compleet en jouw droom vervuld.

Spreekt dit feestje je aan, dan spreek ik je graag op mijn stand. Je kunt ook van tevoren al een afspraak inplannen.

Studio Inside Out Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
Interieuradvies Percy van de Werve realiseer je droomhuis
Studio Inside Out Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
Studio Inside Out Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
bank keuken beurs eigen huis
Studio inside out - interieur - keuken
badkamer beurs eigen huis
ensuite beurs eigen huis
woonkamer beurs eigen huis
Interieuradvies Percy van de Werve realiseer je droomhuis

DE JUISTE (VER)BOUW EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER (VER)BOUW INSPIRATIE!

Studio inside out; verbouw tips

Als je wilt gaan verbouwen komt er heel veel op je af. Je moet aan heel veel dingen denken en keuzes maken. Interieurarchitect Percy van de Werve geeft 5 tips welke je zeker niet moet vergeten als je wilt gaan verbouwen! 

Trends in wandbekleding

Op wandbekleding zijn veel verschillende materiaalsoorten toepasbaar, we lichten 3 trends voor je uit! Lees hieronder meer over de mogelijkheden met leer, mos en houtstrips!

Een gezond leefklimaat in huis

We brengen meer tijd binnen door omdat het donkerder en kouder wordt. En ook omdat we uit voorzorg ons sociale leven buitenshuis beperken en meer thuiswerken. Voor een gezond leefklimaat in huis zijn voldoende daglicht en ventilatie belangrijk. Lees hoe je optimaal kunt genieten van ’t mooiste licht en frisse lucht, overal in huis.

Reviews

Verbouwen is feest!
Als je Percy in de arm neemt tenminste. Na begonnen te zijn met een moodboard en vervolgens via een kennis het boek van Percy las was ik vrij snel overtuigd: verbouwen (en alles wat daarbij komt kijken) is een vak. Leuk als je heel veel tijd hebt en het je hobby is, dan kun je zelf heel ver komen. Maar ons project was te groot om zelf te dragen. Na een telefonische kennismaking volgde een live afspraak, daarna een aantal schetsen en na ieder contact dachten wij: Percy erbij halen was een topbesluit. Haar creativiteit, haar ideeën, hoe ze bij ons aansloot. Én haar enorme vakkennis en ervaring, dat maakte het proces een feestje en ons huis een ‘warme jas’. Aan te bevelen!
Wieneke
14 Jul 2022
Verbouwing hele huis!
Na onze kennismaking in augustus, waren de plannen in oktober helemaal klaar om ons huis op een fijne plek te verbouwen. Werkelijk alles is aangepakt en met de kennis en ideeën van Percy hebben we een fantastisch plan gekregen, met minimale uitbouw, optimale benutting van de m2 dus behoud van tuin en slimme aanpassingen in de indeling. Percy heeft goed naar onze wensen geluisterd en alles vakkundig in tekeningen uitgewerkt. Geweldig ook hoe zij dan ook zonder onze input het lichtplan heeft gemaakt. Onze verbouwing (3 etages) is in volle gang en binnenkort betrekken we ons 'paleis'.
Helga lexmond
07 Jul 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring