METDOMOTICA

Langer thuiswonen, energiebesparen, meer comfort, extra veiligheid, meer gemak. Dit zijn enkele voorbeelden van wat je met domotica of smarthome techniek kunt bereiken. Maar als je zo’n systeem wilt, waar begin je dan? En hoe weet je wat je krijgt? Voor welke prijs? 

Wij maken smarthomes toegankelijk voor het grote publiek. Dat is onze droom. Dit doen we door smart-home-advies in verschillende pakketten aan te bieden. Zo laten we je door de bomen het bos weer zien, geven we je tools om zelf aan de slag te gaan en kunnen we -als je dat wilt- een volledig ontwerp voor je maken. Objectief en merkonafhankelijk. Zodat jij krijgt wat je wilt: een slim huis waarin jij kunt genieten van de dingen die er echt toe doen.

Beurs Eigen Huis Met Domotica
Beurs Eigen Huis Met Domotica
Beurs Eigen Huis Met Domotica

DE JUISTE EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER HANDIGE INFORMATIE!

Zo maak je je huis écht slim!

7 tips om je huis écht slim te maken, zonder dat je vrouw er last van heeft. Dat laatste is minstens zo belangrijk als het eerste. Dat heb ik na schade en schande persoonlijk ondervonden. Ik weet dus inmiddels hoe het niet moet.

Voor elke warmtewens dé radiator!

Een aangename temperatuur in elke ruimte, hoe regel je dat? ’s Zomers is het vaak een kwestie van koelen, in de koudere maanden draaien we juist de radiatoren open. Als je je huis optimaal wilt verwarmen, is het verstandig om de radiatoren af te stemmen op jouw situatie en warmtewensen. In dit artikel geven we een paar punten waar je op kunt letten.

Eindeloos variëren met led-verlichting

Moet functionele verlichting, zoals led-bouwlampen of led-strips, altijd alléén maar functioneel zijn? Absoluut niet! Met de juiste kwaliteit en een beetje fantasie kun je ook blij worden van verlichting die eigenlijk vooral bedoeld is voor praktische toepassingen. 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring