JUNG

JUNG is al meer dan 100 jaar leverancier van luxe schakelmateriaal en domoticasystemen. Zij staat niet alleen bekend om haar innovatiekracht maar vooral ook om een strakke vormgeving en gebruik van mooie en degelijke materialen die een leven lang mooi blijven. Denk hierbij aan kunststof dat niet verkleurt met de tijd, schakelaars van echt metaal of glas en alle 63 varianten van Les Couleurs® Le Corbusier in LS 990.  

Nieuw: JUNG HOME
Wel een Smart Home – geen ingewikkelde installatie of hak- en breekwerk

JUNG HOME. JUST SMART.
JUNG HOME is gebaseerd op een standaard 230 Volt installatie en bestemd voor bediening van verlichting, zonwering en klimaat. Zonder hak- of breekwerk en ook zonder server of internetaansluiting wordt uw woning ‘slim’. De installatie vindt plaats door een kundige installateur, maar behoeft geen ingewikkelde programmering noch een internetaansluiting.   

Vertrouwde basiselementen
Er worden reguliere dimmers en andere basiselementen gebruikt, die bekend zijn in een standaard installatie. De afdekkingen op de basiselementen maken het systeem slim, en communiceren onderling m.b.v. de laagdrempelige Bluetooth® Meshtechniek.   
Met de ‘slimme’ contactdozen kunnen huishoudelijke apparaten of verlichting  sturen.  

Het hart van het systeem – JUNG HOME app
Met de gratis app kan de installateur uw Smart Home instellen door apparaten automatisch op te laten zoeken en hun functies te bepalen. De overdracht naar de smartphone van de bewoners gaat eenvoudigweg met een QR-code.

 

JUNG
Rijndijk 121
2394 AG Hazerswoude Rijndijk
Standnummer:
schakelaar woonkamer beurs eigen huis
stopcontact afstandbediening beurs eigen huis
Bouwen verbouwen verlichting schakelaars REALISEER JE DROOMHUIS
Bouwen verbouwen verlichting schakelaars REALISEER JE DROOMHUIS
stopcontact elektra beurs eigen huis

DE JUISTE EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER HANDIGE TIPS EN TRENDS!

Een Smart Home met spraakbesturing!

Een Smart Home installatie met spraakbesturing. Dat is handig! Je roept bijvoorbeeld met je stem gewoon de door jouzelf vastgelegde lichtscènes op.

Energie besparen: 5 gouden tips

Het realiseren van je droomhuis vergt hoe dan ook een grote investering. Wat als je op een slimme manier energie kunt besparen? Dat levert geld op en je bent nog duurzaam bezig ook. In dit artikel geven we 5 ‘gouden’ tips om energie te besparen.

Het gevoel van een veilig thuis

Je ligt ’s avonds in bed en je hoort een geluid. Gelukkig is er vaak niets aan de hand, maar het gevoel van veiligheid is toch even weg, want wat als er wel iemand probeert binnen te komen? Voorkomen is toch beter dan genezen?

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring