helpmijnhuisinrichten

Natuurlijk een leuke kast of bank is zo gekocht, maar wat is nu de beste plek? 
Alle muren wit, maar geeft dit de gewenste sfeer? Hoe krijg je nu de juiste indeling en wordt het wel een mooi geheel? Het antwoord op deze en vele andere vragen is; een interieurontwerp! Met een interieurontwerp heb je vooraf letterlijk het eindresultaat voor ogen! Een interieurontwerp is minstens zo belangrijk als het ontwerp van je huis zelf. Sterker nog het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Twijfel niet; ga in een vroeg stadium met een interieurontwerper om tafel zitten en besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurontwerp. Dit voorkomt verkeerde keuzes of aankopen achteraf en geeft structuur in de uitvoering, maar bovenal een beter, mooier en origineler eindresultaat!

De bedrijfsnaam “helpmijnhuisinrichten” is zorgvuldig gekozen. Professionele hulp bij het inrichten van je woning begint namelijk met een zorgvuldig samengesteld interieurontwerp. Een interieurontwerp geheel op maat waarin jouw wensen zijn opgenomen en waarbij je niet vast zit aan welke interieurwinkel dan ook. Een interieurontwerp met alle vrijheid en waarbij mogelijk ook je huidige meubels kunnen worden ingepast. 
Mijn doelstelling is om voor ieder huis een inspirerend, verrassend en vooral persoonlijk interieur te ontwerpen waar je als opdrachtgever blij van wordt en vooral in thuis voelt. 
 

helpmijnhuisinrichten
Kooikerlaan 4
2631 SZ Nootdorp
Beurs Eigen Huis - helpmijnhuisinrichten
BEH - helpmijnhuisinrichten
Beurs Eigen Huis - helpmijnhuisinrichten
Beurs Eigen Huis - helpmijnhuisinrichten
Beurs Eigen Huis - helpmijnhuisinrichten

DE JUISTE WOONEXPERT GEVONDEN? HIERONDER NOG MEER HANDIGE TIPS VOOR HET REALISEREN VAN JE DROOMHUIS!

Waar gaat het mis bij inrichten?

Je thuisomgeving en wat je ermee doet is een essentieel onderdeel van je leven. Zoveel keuzes, zoveel mogelijkheden, hoe lukt dit binnen je spaarzame vrije tijd? Zo bepalend, investeringen voor lange termijn, waar begin je?

Kies je keuken verstandig!

Nederland telt miljoenen huishoudens en in elk huishouden wordt gekookt. De keuken is dus een belangrijk onderdeel van een woning en wordt regelmatig gerenoveerd of geheel vervangen door een nieuwe. Let daarbij niet alleen op trends, maar ook op je eigen smaak en de adviezen van een goede keukenadviseur.

Visualiseer je interieurideeën

Ga je bouwen of verbouwen, vergeet ook niet om je woning in het juiste licht te zetten. Lichtschakelaars, contactdozen en dimmers kunnen een bijzonder accent toevoegen aan je interieur! Lees hier meer over een nieuwe app die je hierbij kan helpen!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring