Forest Fools

Forest Fools is de naam van het bedrijf dat bos- en bomenliefhebber Gerard is gestart. Van jongs af aan brengt Gerard veel tijd in en om het bos door. Hij geniet enorm van ideeën opdoen, houtjes sprokkelen en het verzamelen van allerlei materialen uit het bos.  
Gerard werkt met passie en toewijding aan unieke tafelbladen, vaak uit één stuk. 'Zo mooi hoe een ruw stuk hout tot leven komt!' - zegt hij over zijn werk. Het liefst werkt Gerard in opdracht, waarbij hij samen met opdrachtgevers kijkt naar wensen en mogelijkheden met betrekking tot tafelblad en onderstel.

Naast unieke tafelbladen maakt Forest Fools ook borrelplanken: van strakke, rechte planken van eik, tamme kastanje en Amerikaanse vogelkers tot grote, grillige en natuurlijk gevormde planken van olijfhout. 
Al het hout dat gebruikt wordt, is afkomstig van bosonderhoud. Zo wordt er niets voor de items van Forest Fools gekapt, gesloopt of afgebroken; een belangrijk aspect voor Gerard in het werk. Ook weet Forest Fools precies te vertellen welke houtsoort is gebruikt en waar het hout vandaan komt. Dat maakt ieder stuk uniek, bijzonder en ‘eigen’.

Forest Fools
Driehovenlaan 70
3632 BM Loenen aan de vecht
houten tafel  beurs eigen huis
bijzettafel hout beurs eigen huis
tafel boomstam beurs eigen huis

Reviews

Eettafel
Zeer tevreden qua kwalitet en prijs. Tafels met een verhaal. Een aanrader
Marc peter gei…
22 Sep 2023
Eiken eettafel
Wij zijn meer dan tevreden met onze tafel. Wat we ook als zeer fijn ervaren is dat het hout waar Forest Fools mee werkt, afkomstig is van bos onderhoud.
Ons tafelblad is gemaakt van een ruim tweehonderdjarige eik uit park Zypendaal in Arnhem. Het hout wordt zeer kundig bewerkt en het resultaat mag er dan ook wezen. Alle lof!!

Nanette
17 Aug 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring