Eco Match Waterbehandeling

“Toonaangevend trendsetter van waterontharders”. Eco Match waterbehandeling is een dynamisch bedrijf dat zich inmiddels ruim 16 jaar volledig heeft specialiseert in het verkopen, onderhouden en distribueren van waterontharders. Met een uitgekiend productportfolio wordt een zeer breed scala aan producten en oplossingen aangeboden. Wij onderscheiden ons door een combinatie van de meest duurzame en kwalitatief beste producten en een perfecte dienstverlening waarmee wij u de garantie van jarenlang genot van uw waterontharder bieden. 

We zijn continu in beweging en creëren innovatieve ideeën om onze producten te optimaliseren maar ook om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen met als doel de kwaliteit van het dagelijkse leven te verhogen en een positieve bijdrage te leveren aan een beter milieu. Ons doel is niet alleen de besparing en de comfort verbetering van de waterontharder onder de aandacht te brengen, maar deze ook door onze enthousiaste klanten, te laten delen met anderen.

Eco Match Waterbehandeling
Marconistraat 70D
2809 PE Gouda

Reviews

revieuw
Wat een prettige partij om zaken mee te doen. Niet gewoon een offerte opsturen maar kosteloos een bezoek van een verkoopadviseur. Daarna een maatwerkofferte ontvangen met de waterontharder welke het best bij onze situatie past. Keuze uit meerdere merken en dus geen focus op één merk. Na akkoord op de offerte snelle plaatsing door een zeer kundige monteur. Echte aanrader
Ben van der klok
13 Oct 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring