digitalSTROM

digitalSTROM, het slimste en makkelijkst te installeren smart home systeem voor verbouw, renovatie en nieuwbouw introduceert de volgende duurzame innovatie op energiegebied:

Wil je ook de energie die je zelf opwekt met zonnepanelen meten, visualiseren en zelf gebruiken? De digitalSTROM meters (dsM20 en dSM25) meten de stroom of deze nu van een enkel fase of meer fase omvormer komt (alle merken en types !) en geven real-time inzage in gebruik, verbruik, de historie en maken het mogelijk verbruikers in te schakelen om bijvoorbeeld de woning te verwarmen/koelen, de warm water voorziening te activeren of de elektrische auto te laden.

digitalSTROM
Achterzeedijk 57-40
2992 SB Barendrecht
Beurs Eigen Huis - DigitalSTROM bouwtekening
Beurs Eigen Huis - DigitalSTROM bouwstenen
Beurs Eigen Huis - DigitalSTROM helm
Beurs Eigen Huis - DigitalSTROM app
Beurs Eigen Huis - DigitalSTROM bouwstenen

DE JUISTE SMART EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER SLIMME TIPS!

Maak je huis SMART

Iedereen heeft een mobiele telefoon, een tablet of beide. Deze gebruiken we om te bellen, te betalen en informatie te verzamelen. Dus waarom zou je hem niet gebruiken voor de bediening van je smartHOME?

Gezond woonklimaat

Mechanische luchtafzuiging is in de meeste goed geïsoleerde huizen standaard ingebouwd. Oude woningen hebben een natuurlijke ventilatie door roosters. Het open zetten van ramen levert natuurlijk frisse lucht op, maar er verdwijnt ook warme lucht. Lees hier meer over ventileren.

Zonnepanelen voor je droomhuis

Mensen zijn bij het zoeken naar een woning tegenwoordig vaak op zoek naar de meer duurzame huizen. Heb je zonnepanelen op je dak liggen? Grote kans dus dat je huis eerder wordt verkocht. En niet alleen dat, met zonnepanelen verhoog je ook nog eens de waarde van je huis!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring