Custom Design Walls

Sinds 2020 is Rasa een nieuwe weg ingeslagen en bieden wij Custom Design Walls aan. Custom Design Walls is precies wat u leest. Wij maken een ontwerp op maat dat uw muur net even die extra mooie uitstraling geeft die het verdient.
U ziet die mooie uitstraling op een muur in de woonwinkel, de showroom van de keukenspecialist, het woonmagazine of dat tv programma, maar tegelijkertijd denkt u dat dit voor u niet haalbaar is. Wie kan zoiets maken? Wij bieden de mogelijkheid. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het maken. Van een betonuitstraling tot aan roesteffect, van een tegelpatroon tot uw bedrijfslogo, van een metaaleffect tot aan marmer of zelfs een volledig op maat gemaakt kunstwerk bestaande uit meerdere lagen en uitstralingen. Niets is ons te gek. 
Overigens kunnen wij deze bijzondere uitstralingen ook maken op wandpanelen, tafelbladen en aanrechtbladen. Kijk naar de door ons reeds gemaakte werken of naar onze eigengemaakte proefpanelen.
Heeft u interesse in een mooie Custom Design Wall? Vraag ons naar de mogelijkheden en geef ons uw wensen door. Wij zullen uw wensen projecteren op een proefstaal of een al reeds gemaakte proefstaal voor u meenemen, zodat u een beter idee krijgt hoe een Custom Design Wall eruit kan zien.

Custom Design Walls
Johannes Vermeerlaan 84
3741PS Baarn
muur beurs eigen huis
muur beurs eigen huis
muur beurs eigen huis
muur beurs eigen huis
muur beurs eigen huis

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring