Blauwestad

Wat ooit akkerland was, is nu een geweldig woongebied omgeven door een groot meer en ongerepte natuur. Blauwestad is een uniek stukje Nederland in een bijzonder stukje Groningen: het Oldambt. Deze streek – vroeger de graanrepubliek van Nederland genoemd – is bekend om zijn uitgestrekte graan- en koolzaadvelden. Het gebied kenmerkt zich nog steeds door monumentale boerderijen met prachtige slingertuinen, historische kerken en karakteristieke lintdorpen.

Bijna alle kavels in Blauwestad liggen aan het Oldambtmeer. De inwoners hebben de woningen zelf ontworpen of laten ontwerpen en dat resulteert in architectonische hoogstandjes aan het water. Vanaf uw eigen steiger stapt u zo op de boot om de provincie of de Waddenzee te verkennen. Ideaal voor watersportliefhebbers. Blauwestad ligt op 25 autominuten van de stad Groningen. Gelegen aan het Oldambtmeer en op slechts vijf minuten van Winschoten heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.

Blauwestad
Redersplein 2
9685 AW Blauwestad
Beurs Eigen Huis Blauwestad
Beurs Eigen Huis Blauwestad
Beurs Eigen Huis Blauwestad
Beurs Eigen Huis Blauwestad
Beurs Eigen Huis Blauwestad

Reviews

Blauwestad
Fijne mensen om mee samen te werken.
Blauwestad heeft een aantal wijken/bouwgebieden met elk hun eigen karakter en 'beeld kwaliteit plan' . Veel kavels liggen aan het water.

De bereikbaarheid is zeer goed. Direct gelegen aan de A7 met een goede ontsluiting naar Groningen maar ook met via de N33 naar Assen of Eemshaven. Dichtbij gelegen in Duitsland ligt de volgende autosnelweg A31 die het Ruhrgebied verbind met het noorden van Nederland en Duitsland.

René vrieze
29 Aug 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring