BBAN Bouw & Advies

De BBAN zet haar kennis en expertise in om de klant te begeleiden tijdens het bouwontwerp en bouwproces. Door korte lijnen, één aanspreekpunt en een professionele aanpak wordt er uitermate efficiënt gewerkt en worden kosten bespaard.

Een eigen huis laten bouwen is minder ingewikkeld en kostbaar dan vaak wordt gedacht. Zelfbouwers kunnen zich een hoop zorgen en kosten besparen door met de BBAN een eenvoudig stappenplan te doorlopen waarbij hoofdonderdelen als Bouwaanvraag, Bestek/Technische omschrijving, Aannemersselectie en Nazorg aan de orde komen. Als eerste stap wordt er door de bouwadviseur van de BBAN een programma van eisen opgesteld waarbij functionele en ruimtelijke eisen, materiaalgebruik, vormgeving en technische eisen aan de orde komen. Daarna wordt bij het omgevingsloket van de gemeente een omgevingsvergunning ingediend.

Vervolgens wordt er een bestek opgesteld, een van de belangrijkste onderdelen in het hele ontwikkel- en bouwproces waardoor er niets aan interpretatie overgelaten kan worden. Het vormt de basis van een aanbestedingsronde onder aannemers. Aan de hand van het bestek, de tekeningen, constructieberekeningen en de nodige bouwdetails worden er door de BBAN diverse hoofd- en/of nevenaannemers benaderd om een gespecificeerde prijs te offreren. Na gedegen beoordeling wordt er in goed overleg met de opdrachtgever een aannemer geselecteerd die het bouwwerk gaat realiseren. Maar in bouwteam, vooraf 1 aannemer selecteren, kan ook! De bouwwerkzaamheden worden door de BBAN gecontroleerd door onze bouwadviseurs in heel Nederland.

BBAN Bouw & Advies
De Kazematten 4
3823 BS Amersfoort
Standnummer:
Beurs Eigen Huis BBAN bouw begeleiding advies droomhuis
Beurs Eigen Huis BBAN Groep
Beurs Eigen Huis BBAN bouw begeleiding advies droomhuis
Beurs Eigen Huis BBAN bouw begeleiding advies droomhuis

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring