Make-over voor je muren


Als je wat stijl en persoonlijkheid aan je interieur wilt toevoegen, kun je beginnen met het opleuken van je muren in huis. Muren kunnen vaak een beetje kaal of saai overkomen en door er je eigen creatieve toevoegingen aan te geven, krijgt je huis gelijk een warmere uitstraling. In dit artikel bespreken we een aantal manieren waarop je de muren in huis kunt opleuken.

Fotogalerij
Als je iemand bent die erg van foto’s houdt, zou je de muren kunnen voorzien van allereli foto’s. Het soort foto’s dat je ophangt hangt natuurlijk helemaal van jouw persoonlijke smaak af. Je kunt bijvoorbeeld foto’s ophangen van jou samen met je vrienden en familie. Ook zou je foto’s kunnen ophangen van je favoriete artiest of iets anders waar je gepassioneerd over bent. Als je een natuurliefhebber bent, zou je ook foto’s van mooie natuur landschappen op kunnen hangen. Je zou zelfs een combinatie kunnen maken van al deze dingen zodat jouw huis volhangt met foto’s van personen en dingen die jou blij maken. Op deze manier geef je gelijk persoonlijkheid aan je interieur.

Schilderijen en kunstwerken
Ben je heel creatief aangelegd en schilder je graag? Dan zou je ook je eigen meesterwerken aan de muur kunnen hangen zodat gasten jouw mooie werk kunnen bewonderen. Als je zelf niet van schilderen houdt maar wel interesse hebt in schilderijen en andere kunstwerken, kun je natuurlijk ook online op zoek gaan en kunstwerken kopen die jouw aandacht trekken.

Behang
Als je de muur kaal of saai vindt, is behang ook een goede optie. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten behang. Kijk eens rond online en in winkels wat voor behang er is en laat je adviseren over de verschillende soorten behang en eigenschappen. De collectie van bijvoorbeeld Arte behang of Arte Focus behang geeft jouw interieur echt een speciale en exclusieve touch.

Verlichting
Naast foto’s, schilderijen en behang, kan verlichting ook een leuk tintje geven aan de muren. Kies bijvoorbeeld voor wandlampen, wandkandelaars of sfeerverlichting om de muur te accentueren en een gezellige sfeer te creëren. Verlichting kan vooral voor warmte zorgen tijdens de wintermaanden.

Kortom, het opleuken van muren zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis en kan je woonervaring een stuk waardevoller maken!