Maak je industriële interieur compleet!


Het industriële interieur is al een tijdje ontzettend hip en dat is ontzettend logisch. Het is een stoere interieurstijl die je ook kunt combineren met zachte en luxe materialen. Hierdoor zitten er voor iedereen wel elementen in die bij hen passen. Daarnaast is het de perfecte combinatie voor ieder stel, omdat het dus het stoere en zachte combineert. Nu zijn er meerdere items die je kunt scoren om jouw industriële interieur helemaal af te maken, we helpen je graag even op weg!

Industrieel interieur trends inspiratie REALISEER JE DROOMHUIS

Een gave salontafel
Een gave salontafel kan natuurlijk niet ontbreken in een industrieel interieur. Kijk vooral naar verschillende materialen, zoals hout en metaal. Deze kun je namelijk geweldig combineren. Kijk bijvoorbeeld naar een robuust houten tafelblad, waar je de nerven van het hout nog goed in kunt zien. Combineer dit met zwarte poten en je hebt een prachtige, industriële salontafel te pakken. Weet je nu niet zo goed wat voor tafel je uit wilt kiezen? Bij Giga Meubel heb je talloze opties, zodat je zonder twijfel een goede keuze kunt maken!

Barkrukken bij de keuken
Als je een kookeiland in huis hebt staan of je keuken wordt gescheiden van de woonkamer door het keukenblok, dan kun je hier een mooie bar van maken. Je hoeft enkel wat gave barkrukken erbij te zoeken. Wanneer de rest van je interieur al vrij industrieel is, kun je het contrasteren met velvet stoelen. Hierdoor wordt het geheel wat zachter. Wil je juist voor die stoere look gaan? Dan kun je kijken naar robuuste stoelen met leer. Op die manier kun je een beetje spelen met je interieur en mixen en matchen. Zo geef je er direct ook nog een persoonlijke draai aan!

Lockerkasten
Doen lockerkasten jou ook altijd een beetje denken aan de Amerikaanse high school, waarbij de lockers zo groot waren dat je erin kon staan? Lockerkasten geven een lichtelijke retro touch aan je interieur, maar passen nog volledig in de industriële stijl. Je hebt ze in allerlei varianten, waaronder de lockerkast die er ontzettend retro en dus wat gebruikt uitziet. Is dit niet helemaal je ding en wil je het toch iets strakker? Dan kun je ook voor een iets modernere variant gaan, welke netjes afgewerkt is of een leuk, fel kleurtje bevat!