Studio TMOJ

Studio TMOJ is een gedreven en enthousiast architectenbureau waar een nauwe samenwerking met onze klanten, adviseurs en bouwpartners centraal staat.

We houden van een gestructureerd en open proces waarin we plezier hebben en met volle vaart vooruitgaan. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we projecten realiseren die betaalbaar, mooi en van hoge kwaliteit zijn. Door het modelleren in BIM en gebruik van virtual reality (VR) zorgen we voor een onderbouwd en gestroomlijnd proces, waarbij iedereen op het juiste moment de juiste informatie krijgt.
Als architectenbureau voelen we de urgentie om actief om te gaan met de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag.
Onze ambitie is om architectuur te maken die zowel goed is voor mensen als de natuur, zodat we de wereld beter achterlaten dan hoe we haar vonden.
Ecologisch bouwen heeft bovendien bewezen voordelen op het gebied van energieverbruik en het creëren van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

 

Studio TMOJ
Goudsesingel 230
3011KE Rotterdam
woning architect beurs eigen huis
woning hoten gevel architect beurs eigen huis
woning architect beurs eigen huis
interieur architect beurs eigen huis
interieur architect beurs eigen huis

Reviews

Samenwerking MOVE architecture
Met de verschillende invalshoeken van de drie mannen van TMOJ kom je altijd samen tot een krachtig, doorwrocht en mooi ontwerp. Deze creatieve synergie is overal voelbaar aanwezig. Zij gaan door tot zij de juiste feel hebben in een project. Buiten dat, zijn zij fijne persoonlijkheden om mee samen te werken. Je kunt prima op (en met) ze bouwen!
Ed & petra
14 Jul 2023
Opbouw gerealiseerd
Tom heeft ons geholpen met de tekeningen voor onze opbouw. Hierin moesten gedurende de maanden tijd, wat aanpassingen hier en daar gedaan worden. Alles was uiteindelijk keurig geregeld en hij heeft dit door zijn doorzettingsvermogen voor elkaar gekregen.

Enorm dankbaar zijn wij voor zijn hulp.

Een hele fijn persoon om mee te werken.
Mike
12 Jul 2023
Ontwerp Japanse woonkamer
Mijn vrouw en ik hebben elkaar ontmoet in Japan, zij is voor de liefde naar Nederland gekomen en heeft huis en haard achter gelaten. Een flinke stap.

Om haar hier thuis te laten voelen besloten we in ons nieuwe huis een Japans/Westerse woonkamer te maken. Hiervoor hebben we Studio TMOJ gevraagd ons te helpen in ontwerp.

Kenmerkend voor deze studio is het enthousiasme waarmee ze ons hebben geholpen evenals de fijngevoeligheid voor ons budget en wensen. Het resultaat is iets werkelijk unieks en mooi maar nog belangrijker een huis waar zowel mijn vrouw als ik zich thuis voelen.

Dikke aanrader!
M visser
11 Jul 2023
Fast & Famous
Tom is the guy to go with!!
My experience has been the best (mind and hassle free; no problems with permit, geemente backlog etc). It has been 2 years since I completed my project with Tom and my neighbours are still struggling to start.
Mayank
05 Jul 2023
Ontwerp en begeleiding Bethelkerk
Studio TMOJ heeft mijn broer en mij geholpen tijdens het realiseren van een transformatie van een voormalig kerkgebouw naar up-to-date zalencentrum voor sociaal-maatschappelijk gebruik en daaraan gekoppeld een stuk nieuwbouw met 12 levensloopbestendige appartementen.

Waarbij de aanbouw de nieuwbouw betrof en deze naadloos aansloot op de lijnen en ontwerp van de kerk.

In het kader van duurzaamheid is de voormalige kerk ook geheel van het gas afgehaald en middels warmtepompen verwarmd. En werd er zowel in ontwerp als in de uitvoering zo veel als mogelijk hergebruik van bestaande materialen gestimuleerd. Neem glas in lood deuren van de te slopen kosterswoning en >100m2 gebruikte vloerplanken als voorbeeld.

Naast de 2D-ontwerpen hielpen de 3D-visualisaties van TMOJ erg bij het komen tot het finale ontwerp omdat je er gewoonweg een echte voorstelling bij had hoe het zou worden.

Bij de realisatie stonden ze ons bij om in het werk zelf kleine aanpassingen door te voeren die de uitvoering praktischer maakten en dit binnen gesteld budget en met een positieve bijdrage aan de teamspirit van het bouwteam.
Frank-maarten …
05 Jul 2023
Recensie
Studio TMOJ heeft voor ons, Fam Visser, een jaren 30 woning in een geheel nieuw jasje gestoken.
Met een professionele, innovatieve en realistische aanpak is er een betaalbaar ontwerp gemaakt.
Top!
Richard visser
04 Jul 2023

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring