Studio Gers

Studio Gers staat voor een persoonlijke creatieve kijk op wonen. Studio Gers ontwerpt gebouwen, woningen en leefruimtes met een eigenzinnig karakter. Dat doen we met respect voor de omgeving en een visie voor de toekomst. Onze ontwerpen zijn eigentijds, modern, uitnodigend en persoonlijk. Herkenbaar, verrassend en altijd met een scherp oog voor detail. Waarmaken van ambities is wat wij doen. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Een ontwerp start met een idee, vanuit de dialoog. Dit vertalen we naar een krachtig architectonisch concept, de basis voor verdere uitwerking. In de volgende fases wordt het concept uitgediept tot een rijk en gelaagd ontwerp met solide bouwtechnische uitgangspunten en een gezonde financiële basis.

Studio Gers
Aluminiumstraat 10-7
2718 RA Zoetermeer
Standnummer: B2.07
Download brochure
architecten verbouwen inspiratie villa realiseer je droomhuis
woning verbouwen verbouw inspiratie wonen architecten realiseer je droomhuis
studio gers, verbouwen, bouwen, inspiratie, realiseer je droomhuis
wonen woning verbouwen architecten hout inspiratie realiseer je droomhuis
architecten verbouwen inspiratie uitbouw realiseer je droomhuis

Reviews

Erik Leusink
Een review schrijven, wat zet je er eigenlijk in? Wij zijn tevreden over de dienstverlening, het proces waarbij er aandacht is en tijd wordt vrijgemaakt. De beste review is dat wij Erik hebben aanbevolen bij vrienden en buren.
Kees van der panne
16 Sep 2022
Huize Langeveld, Zoetermeer
Beste lezer,

Dit wordt onze eerste referentie over de samenwerking met Studio Gers en het huis dat wij gebouwd hebben op Villa Parkeiland in Zoetermeer (woning rechts onder bij het overzicht).

Inmiddels wonen wij ruim 3 jaar in de woning die ontworpen is door Erik Leusink en gaan dit jaar nog uitbreiden. Het leuke is dat ook hier Erik + team en de aannemer (Spek) van ons huis wederom betrokken zijn.

Met Erik en zijn team is samenwerken feestje; hij luistert, neemt de tijd en heeft onze wensen vertaald naar ons huis dat echt een thuis aanvoelt. Een fijne plek om te wonen met onze 2 kids (5 en 7).

Binnen een periode van 7 maanden was de vergunning ingediend. Helaas hebben wij 27 bezwaren ontvangen welke overigens bij een hoorzitting allemaal van tafel geveegd zijn. Ook hier heeft Erik ons bij ondersteund (geen extra kosten). Goed om te vermelden is dat wij ook gedurende de bouw zijn ondersteund zijn en ook bij de prijs en contractvorming.

Studio Gers willen wij dan ook van harte aanbevelen. Een non-nonsens bureau dat adviseert en ook aangeeft als zaken niet kunnen of buiten het budget vallen.

Keep up the good work guys!

Familie Langeveld.
Familie langeveld
06 May 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring