Petra Hendriks Interieurontwerp

Herken je dat gevoel? Jullie starten met het vernieuwen van het interieur. Het zou een feest moeten zijn, al die mooie losse ideeën vormen tot een geheel: jullie droomhuis. Al snel merken jullie, hier komen wij zelf niet uit. Allerlei vragen blijven open staan, keuzes maken is moeilijk. Terwijl jullie juist die droom hadden om een heel mooi interieur te creëren. Een woonkamer die past bij jullie gezin en leefstijl. Eentje waar je echt trots op bent. 
Die fijne en gezellige woonkamer ontstaat niet als je daar geen interieurplan voor maakt.
Wil je ervaren hoe het zou zijn om dit vraagstuk samen met mij op te lossen? Kom dan naar mijn stand.

 

Petra Hendriks Interieurontwerp
Jacob Obrechtpark 18
5144 XC Waalwijk
Standnummer:
Exposant Petra Hendriks Voorjaar 2024 BEURS EIGEN HUIS
Exposant Petra Hendriks Interieurontwerp Voorjaar 2024 BEURS EIGEN HUIS
Exposant Petra Hendriks Voorjaar 2024 BEURS EIGEN HUIS
Exposant Petra Hendriks Voorjaar 2024 BEURS EIGEN HUIS
Exposant Petra Hendriks Voorjaar 2024 BEURS EIGEN HUIS
Exposant Petra Hendriks Interieurontwerp Nederland Voorjaar 2024 BEURS EIGEN HUIS

Reviews

Fantastisch!
Wat een fantastische ontwerpen heeft Petra voor onze woonkamer gemaakt! Super enthousiast en vol goede tips, trucs en ideeën zijn wij aan de slag gegaan. Met het eindresultaat voor ogen kunnen we nu weloverwogen keuzes maken. Petra haar ontwerp sluit perfect aan bij onze wensen en ideeën en bij de manier waarop wij met ons gezin willen leven en genieten!
Shirley
17 Feb 2024
Petra kan, wat ik zelf niet kon
Ik was al een tijdje aan het zoeken naar wat mijn huis nou mijn thuis maakt. Ik kon geen goede indeling vinden, zodat iedereen in huis zijn eigen ding kan doen. Petra heeft ervoor gezorgd dat alles goed samenkwam en we nu een heel fijn thuis hebben.
Paulien
13 Oct 2022
De woonkamer voelt erg fijn nu!
Petra heeft voor ons een interieur plan gemaakt waar we erg blij mee zijn. Ik stap nu met zo’n ander gevoel de woonkamer in.
Jenny kaandorp
25 Sep 2022
Interieurontwerp voor mijn tuinkantoor
Heel eerlijk? Ik had al meer 10 verschillende ontwerpen gemaakt op zo'n doe-het-zelf platform, maar ik kwam er niet uit. Ik had geen idee hoe ik mijn (kleine) kantoor praktisch én sfeervol zou kunnen inrichten. Ik schakelde Petra in. Ze stelde me een aantal korte vragen en ging aan de slag. Een week later presenteerde ze me haar ontwerp en ik was verbijsterd. Het past zó ontzettend goed bij me! De kleurcombinaties, de indeling, alles. En ik had het zelf zo nooit kunnen bedenken. Petra, ontzettend bedankt voor jouw hulp!
Janine
24 Sep 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring