Erik Knippers Architect

Het bouwen van je eigen woning is een avontuur. Ontdek samen met Erik Knippers Architect de kansen.

Een doordacht huis vol licht, ruimte en karakter.
Vanaf de start bespreken we hoe het huis duurzaam en gezond gebouwd gaat worden.
Het ontwerp ontwikkelen we volledig in 3D, daardoor krijg je een goed beeld van de ruimtes en het karakter van de woning. Zo werken we samen aan jullie ideale woning. Eigenzinnig, doordacht en goed gebouwd.

Erik Knippers Architect begeleidt je in het hele proces, van de eerste schets tot de de oplevering. We verzorgen de vergunningaanvraag, de selectie van een bouwer, de technische uitwerking en begeleiding van de bouw. Ook het ontwerp van het interieur is bij ons in goede handen.

Erik Knippers Architect
Brucknerlaan 32
3533 KE Utrecht
villa architectuur beurs eigen huis
architectuur beurs eigen huis
villa architectuur beurs eigen huis
villa architectuur beurs eigen huis
villa architectuur beurs eigen huis

DE JUISTE ARCHITECT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE EXTRA HUIS & TUININSPIRATIE!

Een levensloopbestendig huis

Het is een droom van veel mensen. De kinderen zijn uit huis, je woning is nu te groot, onpraktisch of gedateerd. Je kunt nu je droomhuis huis gaan bouwen, waar je comfortabel en zonder ergernissen kunt wonen. Waar moet je aan denken?

3x Tuinhuis inspiratie

Wil je lekker lang genieten van je tuin en het buitenleven? Dan is een tuinhuis een goed idee. Een tuinhuis is echter wel een investering waar je van te voren even over na wil denken. Want voor welk formaat ga je, welk materiaal heeft je voorkeur en voor welk doeleinde wil je het tuinhuis gaan gebruiken?

Een slim huis, wie wil dat niet?

Net wat meer comfort en gemak, een stukje veiligheid en besparen op de energierekening. Wij selecteerden 3 leveranciers die jou kunnen helpen met het realiseren van jouw slimme woning. Lees snel verder en hopelijk geniet jij dan binnenkort ook van een smart home!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring