DurieuxDesign

DurieuxDesign is Hilde Durieux. Hilde maakt unieke muurschilderingen met een natuurlijke touch in elke gewenste ruimte van uw huis, kantoor of winkelpand.
De muurschildering wordt in samenspraak met de opdrachtgever ontworpen en toegesneden op de persoonlijke situatie. Ook het kleurgebruik wordt steeds samen met de opdrachtgever perfect op het interieur afgestemd. Het unieke op uw ruimte afgestemde design met de zo aan een schilderij eigen voelbare verfstreken geven een exclusieve bijdrage aan uw ruimte.
Laat u inspireren en vraag vrijblijvend een ontwerpvoorstel aan. 

Hilde:
"Het geeft enorm veel voldoening en positieve energie om van niets iets te creëren én dat samen te doen met de opdrachtgever. Of het nu een enorme eyecatcher is bij de entree in een kantoorpand, of een mooi design in een toilet – ze komen via verf en kleur tot leven. Daar kan ik elke keer weer van genieten!'

DurieuxDesign
Hilde Durieux
Hoeksche Waard
Zuid-Holland
Standnummer: I2.12
Exposant DurieuxDesign Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
Exposant DurieuxDesign Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
Exposant DurieuxDesign Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
Exposant DurieuxDesign Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS
Exposant DurieuxDesign Voorjaar 2024 REALISEER JE DROOMHUIS

Reviews

Muurschildering
Hilde heeft ons toilet een persoonlijke touch gegeven. Ze is bekwaam een denkt goed met de mensen mee. Heeft oog voor detail en kan luisteren en heeft inzicht zodat je precies krijgt wat je wilt en wat bij jou past.
Dank je Hilde!
Sandra de jong
02 Mar 2023
Muurschildering
Hilde heeft voor ons bedrijf in de kantoorruimte en trainingsruimte prachtige passende, sfeervolle muurschilderingen gemaakt. Van ontwerp tot uitvoering neemt Hilde je mee in het proces, luistert goed wat je wil en dat komt tot uiting in het eindresultaat. Wij zijn er nog elke dag blij mee.
Carin van der kaaden
03 Feb 2023
Muurschildering
Hilde heeft voor ons een prachtige muurschildering gemaakt in de woonkamer. Het is nog elke dag genieten. Ik kan het iedereen aanraden!
Catrien de bruijn
11 Jan 2023
Onze showroom
Wij hebben in onze totaal showroom Het Woonlab Hilde gevraagd om bepaalde wanden te voorzien van muurschilderingen met de opdracht dit als toevoeging op bepaalde onderdelen te doen en dat het niet te overheersend zou zijn. Deze opdracht is perfect uitgevoerd en we krijgen hier veel complimenten over.

Kortom ik kan Hilde van harte aanbevelen.
Het woonlab
12 Dec 2022
Muurschildering
Wij hebben door Hilde ook een zeer grote muurschildering laten maken. Ik als man dacht 'oef' wat zal het worden maar iedere dag als ik de woonkamer inloop dan denk ik wauw wat tof. Daarnaast als wij bezoek krijgen zegt ook iedereen wauw dat zie je niet zo vaak of waar hebben jullie dat behang gekocht?? kortom wat Hilde maakt is gewoon super en tijdloos.
Gradus van leeuwen
12 Dec 2022
Fluitekruid muurschildering
Vanuit een lichte schets komt er een bloem op de muur te staan die je er bijna af kan pakken, zo echt kan Hilde het laten lijken.
We hebben bewondering voor hoe Hilde te werk gaat en wat voor kunstwerk ze aflevert. Ze geeft vooraf advies over kleuren en de verschillende mogelijkheden qua schildering. En ze stopt niet, voordat de schildering naar haar idee perfect is.
Bovendien is het ook nog gezellig om haar in huis te hebben.
Kortom: een aanrader!
Arianne
29 Nov 2022
Jasmijn muurschildering
Hilde is bekwaam, secuur in haar vak. Prettig om haar in je huis te hebben. Er is continu overleg wat wel, wat niet. Kortom, ze maakt mooie muurschilderingen.
Sonja puik
28 Nov 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring