Casco Magazine

Droom je ervan om ooit je eigen huis te bouwen of zijn de plannen al heel concreet? Of vind je het vooral leuk om over het bouwen van een huis te lezen? Dan is Casco Magazine interessant voor jou!

In ieder nummer kijken we mee bij de bouw van meerdere huizen. Dat kunnen tiny houses, appartementen, waterwoningen, vakantiehuizen, vrijstaande woningen, boerderijen, villa’s of tussenwoningen zijn. In elk artikel volgen we de bewoners in het gehele proces in drie stappen.

Casco Magazine is voor iedereen die duurzaam zelfbouwt, dit al heeft gedaan, dit nog gaat doen of het gewoon super interessant vindt.

Casco Magazine
Suikerpeerpad 22
1036 KE Amsterdam
magazine bouw en verbouw beurs eigen huis
magazine bouw en verbouw beurs eigen huis
magazine bouw en verbouw beurs eigen huis
magazine bouw en verbouw beurs eigen huis
magazine bouw en verbouw beurs eigen huis

Reviews

Casco
Wat een fijn blad is dit! Erg mooi vormgegeven en bijzonder informatief. Alles wat je wil weten als je zelf duurzaam wil bouwen. Ook als je niet gaat bouwen maar gewoon interesse hebt in het onderwerp is dit je blad. En op de gadget pagina's geen lollig bedoelde koppen, maar gewone grote mensen teksten. De hele toonzetting is ook fijn met beide benen op de grond.
Cornelia knebel
19 May 2022
casco magazine
Ik ben zo blij dat er eindelijk een tijdschrift over duurzame zelfbouw is. Het is een belangrijk onderwerp waar veel over te vertellen valt en dat doet Casco Magazine op een heel toegankelijke manier!
Emilie
12 Apr 2022
recensie
Wauw, de foto's en de vormgeving van Casco zijn super mooi! De meeste architectuurbladen zijn vaak technisch of zakelijk, maar Casco Magazine is boeiend én aantrekkelijk.
Milo palmer
12 Apr 2022
Review
Als zelfbouwer is het heel fijn dat ik ervaringen van anderen kan lezen. En dat die informatie gepaard gaat met mooie fotografie maakt het nog interessanter. Casco ziet er erg verzorgd uit. Wie geïnteresseerd is in (duurzame) zelfbouw zou ik echt aanraden een abonnement te nemen.
Roman kerstma
12 Apr 2022
casco magazine
Casco is een super tof magazine waarin je de persoonlijke verhalen leest van mensen die een eigen huis hebben laten bouwen of zelf hebben gebouwd! Het verteld het eerlijke verhaal met zowel de hoogte- als dieptepunten, en geeft waardevolle tips aan aspirant zelfbouwers. Een compleet plaatje van het ontwerp tot aan de oplevering. Wij hadden de eer om met ons zelfbouwproject in de eerste editie te verschijnen. Het contact met de redactie is super vlot en prettig verlopen, en we hebben enorm veel positieve reacties gekregen op het prachtige artikel!
Linda
09 Apr 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring