Brummelhuis

Brummelhuis is dé specialist in het ontwikkelen en bouwen van vrijstaande woningen. In het woningaanbod heeft Brummelhuis talloze vrijstaande woningen met uiteenlopende stijlen van jaren 30 tot modern. Door te luisteren naar jouw persoonlijke verhaal past Brummelhuis samen met jou het ontwerp van je favoriete woning aan jouw woonwensen en budget aan. Je betaalt geen extra ontwerpkosten en bovendien werken ze met vaste aanneemsommen.

Alle woningontwerpen zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Brummelhuis begeleidt en ontzorgt je zoveel mogelijk tijdens de ontwerp- en bouwperiode van je woning. Ze regelen alles en begeleiden je met raad en daad: van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. Zo realiseren ze samen jouw zeer complete en energiezuinige droomwoning!

Brummelhuis
Maagdenburgstraat 18
7421 ZC Deventer
villa beurs eigen huis
villa beurs eigen huis
villa beurs eigen huis
villa beurs eigen huis
villa beurs eigen huis
villa beurs eigen huis
villa beurs eigen huis

DE JUISTE (VER)BOUW EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER WOONINSPIRATIE!

Digitaal je eigen huis ontwerpen

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? Dan weet je hoe lastig het is om verschillende keuzes te maken. Met de woningconfigurator is keuze stress verleden tijd! Want je ontwerpt eenvoudig je eigen huis online!

Drie pvc vloeren voor elke woonstijl

Bij het bepalen van welke vloer we in huis willen, kiezen de meeste mensen voor hout of tapijt. Maar er zijn tegenwoordig ook andere materialen waar je voor kunt kiezen. Een type kunststof welke steeds meer wordt toegepast in de productie van vloeren, is de pvc vloer. 

Tip: kamerplanten in je interieur

Je valt als een blok voor dat ene huis. Waar ‘m dat in zit? De sfeer. Het voelt gewoon goed. Een groot aantal eisen valt dan ineens weg. Zo werkt het bij het kopen of verkopen van een huis. Een sfeervol interieur doet ertoe en daar maken planten deel vanuit. Waarom dat zo goed werkt, lees je hier.

Reviews

Nieuwbouw woning
Walter gremmen
02 Feb 2023

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring