BABBET.

Een interieur is een reflectie van je identiteit, een afspiegeling van je levenswijze en vormt het decor van dierbare momenten. Het is een plek waar geleefd wordt. Daarom ontwerpt Babbet interieurs van binnenuit. Het leven, de visie en ambities van haar opdrachtgevers vormen het uitgangspunt én de inspiratie.
De beste ontwerpen ontstaan met tijd en aandacht. Babbet durft de tijd te nemen om haar ontwerpen te laten ontstaan, zoals een blad dat zich ontvouwt. Babbet houdt van omvangrijke projecten waarbij alles met elkaar samenwerkt. Ze focust zich op nieuwbouw en complete renovaties, waarbij ze in het gehele traject actief betrokken is. 

Met haar netwerk en ervaring is Babbet een onmisbare schakel tijdens het unieke avontuur van bouwen of verbouwen. Ze is grondig en duidelijk in haar communicatie en heeft een geheel eigen visie op het vormgeven en inrichten van een woning. Ze weet abstracte ideeën te vertalen in een concreet interieur, dat past bij de wensen van haar opdrachtgevers. 

Het liefst werken we vanaf het begin al samen met de architect en worden we onderdeel van het bouwteam. Dat doen we niet voor niets. Als onderdeel van het bouwteam hebben we korte lijntjes en communiceren we met experts en leveranciers. We beslissen mee over technische aspecten zoals indelingen, leidingen en verlichting. Zo zorgen we dat alle keuzes juist gemaakt worden, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

BABBET.
Henri Dunantlaan 77
3771 XR Barneveld
BABBET Exposant Voorjaar 2024
BABBET Exposant Voorjaar 2024
BABBET Exposant Voorjaar 2024
BABBET VJ 2024
BABBET Exposant Voorjaar 2024

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring