AstroVac Centrale stofzuiginstallaties

Astrovac: gezond wonen met een AstroVac Centraal Stofzuigsysteem. Gezond wonen en een stofvrij huis hebben alles met elkaar te maken! Geïrriteerde luchtwegen en allergieën worden vaak veroorzaakt door fijnstof binnenshuis. Fijnstof is namelijk zó klein, dat elke gewone stofzuiger het meeste weer terug de kamer in blaast.

De centrale stofzuigsystemen van AstroVac zorgen voor een stofarm binnenklimaat. De slang bevestigt u rechtstreeks in de muur. De krachtige centrale stofzuigunit voert vervolgens alles af. Het stof wordt opgevangen in de centrale stofzuigunit. En het fijnstof? Dat gaat naar buiten! U bouwt een nieuw huis? U gaat verbouwen? Hét moment om een AstroVac centraal stofzuigsysteem in te bouwen. Gaat u niet bouwen of verbouwen? Ook dan zijn er vaak vele mogelijkheden. 

AstroVac Centrale stofzuiginstallaties
Veldstraat 8
5176 NB De Moer
Standnummer:
stofzuiger REALISEER JE DROOMHUIS

Reviews

wil nooit meer zonder
Eerste ervaring ca 25 jaar geleden met Astrovac (in vorige woning) na verhuizing naar appartement weer zelf Astrovac systeem ingebouwd.
Roos biemans
23 Mar 2023
AstroVac stofzuigsysteem: een absolute aanrader!
Op de Eigen Huis beurs zijn wij in contact gekomen met AstroVac en hebben daar goede uitleg gekregen over het centrale stofzuigsysteem, de kosten en het grote voordeel van centraal stofzuigen (hij blaast geen stof terug de kamer in!). Vooral het Retraflex systeem, waarbij de slang min of meer automatisch in de muur verdwijnt na gebruik sprak ons erg aan. Uiteindelijk bleek het systeem eenvoudig in te bouwen in onze woning die toen nog in aanbouw was. Inmiddels werken we al weer bijna een jaar met het AstroVac systeem en we kunnen het iedereen aanraden!
Rob broeders
15 Mar 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring