Architectuurstudio Haver

Architectuurstudio Haver is in 2011 gestart door Angelique Haver. Het bureau richt zich met name op de particuliere sector en heeft ervaring met nieuwbouw en verbouw, van biobased bouwen met houtskelet tot verduurzaming in de traditionele bouw. De kracht van het bureau ligt in zijn kleinschaligheid: iedere opdrachtgever krijgt een persoonlijk ‘op maat gemaakt’ ontwerp. Om tot een optimaal projectresultaat te komen wordt er intensief samengewerkt met opdrachtgevers, gebruikers, adviseurs en andere bouwpartners.

Ieder project start met een grondige analyse, dit schept de voorwaarden voor een nieuw ontwerp. In dat kader worden de wensen van de opdrachtgever, het budget, de stedenbouwkundige eisen, de bouwregelgeving, de constructieve en bouwtechnische voorwaarden en de eigenschappen van materialen vertaald in een architectonische oplossing. Het bureau verzorgt vervolgens, indien gewenst, de benodigde werkzaamheden gedurende het gehele bouwproces. Dit omvat het tekenwerk, het indienen van de bouwvergunning en het onderhouden van contacten met de betrokken partijen. Ieder project vormt een uitdaging, door een intensieve begeleiding van begin tot eind wordt gestreefd naar een uniek en verrassend resultaat.

Architectuurstudio Haver
Schimmelstraat 22Hs
1053 TG Amsterdam
Exposant Studio Haver
studio haver trap beurs eigen huis
Exposant Studio Haver
studio haver boekenkast beurs eigen huis
Exposant Studio Haver
Exposant Studio Haver
Exposant Studio Haver

Reviews

Villa Ermelo
Bij de verbouwing van ons huis kwamen we snel tot de conclusie dat professionele ondersteuning zowel bij de contacten met de gemeente voor een
gedetailleerde bouwaanvraag/vergunning als bij de bouwzaken (prijsbepaling, keuze aannemer, bouwbegeleiding etc.) ons veel tijd en moeite zou kunnen besparen.
We kozen voor architecte Angelique Haver en dat bleek een voortreffelijke keuze. Zij is een architecte die echt luistert naar de opdrachtgever, heel prettig is in de omgang en de gave heeft de gehele bouw heel gladjes naar haar architectonische hand te zetten. Zij doet dat door een stricte begeleiding op basis van een heel gedetailleerd bestek. Deze detaillering bleek een uitstekend houvast waar de aannemers, installateur en alle bij de (ver)bouw betrokkenen een prima leidraad aan hadden. Haar begeleiding (wekelijks aanwezig op de bouw!) en kordate optreden heeft geleid tot een project waar de planning keurig is gehaald, binnen de afgesproken budgetten is gepresteerd en een prachtig gemoderniseerde bungalow is gerealiseerd.
Met haar ontwerp is het gelukt door middel van het toepassen van buitenisolatie (waarmee we een energiebesparing tussen de 20-30% kunnen bereiken) onze woning van een eigentijds uitstraling te voorzien. De kosten voor zo’n buitenmetamorfose zijn ons erg meegevallen.
Voor de aanpassing van de binnenzijde van de woning waren de ontwerpen van de architecte zo interessant en uitdagend dat we ook de modernisering daarvan in het geheel hebben meegenomen. Hierdoor waren we in een keer en in een termijn van 3 maanden klaar.
Wij hebben in Angelique Haver de architecte getroffen waar je op hoopt als je zo’n ingrijpende verbouwing wilt realiseren. Haar deskundigheid, luisterend oor en prettige manier van samenwerken heeft een resultaat opgeleverd waar wij als opdrachtgever in ieder geval trots op zijn.
Familie janssen
13 Jun 2023

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring