ADCIO Carpets in- and outdoor

Al ooit aan buitentapijt gedacht voor op uw balkon, terras of boot?
Buitentapijt heeft vele toepassingsmogelijkheden. Het is een snelle manier om de buitenruimte een chique metamorfose te geven. De oude ondergrond kan vaak gewoon blijven liggen. Adcio biedt een ruime collectie kwaliteitstapijt aan.

Buitenruimtes worden steeds meer gezien als een verlengstuk van het interieur. De vloer is erg belangrijk voor het bepalen van sfeer. Een buitentapijt zorgt ervoor dat de buitenruimte een verlengstuk is van het huis. Buitentapijt geeft sfeer, comfort en een warme uitstraling. Het kan tegen alle weersomstandigheden en zelfs onder water staan! Het is oa geschikt voor balkons, terrassen en bij het zwembad en voor lopers. Ook wordt t vaak gebruikt op boten. Verminderd valgevaar in galerijen door gladheid. Denk ook aan toepassing in vochtige ruimtes zoals kelders, garages en badkamers.

Badkamertapijt maakt ook onderdeel uit van de outdoor collectie. Nog niet heel bekend en toegepast in Nederland. Maar een prachtig product geschikt voor zowel de badkamer als buiten. Het heeft een chique uitstraling en het tapijt is waterbestendig. Uitermate antislip en erg comfortabel aan de voeten.
Welk type tapijt voor u geschikt is ligt volledig aan de toepassing waar u het buitentapijt voor wilt gebruiken. Wat u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres voor een zeer groot en specialistisch assortiment hoogwaardig buitentapijt. We denken graag met u mee. Adcio heeft een eigen legservice. Vakmanschap met een glimlach. Van al ons tapijt kan ook een buitenkleed op maat worden gemaakt.

 

ADCIO Carpets in- and outdoor
Brabantlaan 3
5133 CV Riel
vloer balkom beurs eigen huis
vloerkleed buiten beurs eigen huis
vloer buiten beurs eigen huis
vloerkleed buiten beurs eigen huis

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring