Welke kraan past bij mijn woning?


Bij de realisatie van een droomhuis komt veel kijken, natuurlijk ook het vinden van de juist kranen. Dit is waarschijnlijk niet hetgeen waar u direct aan denkt, maar wel een belangrijk detail die de inrichting van de woning compleet maakt.

BLOG inspiratie badkamer Beurs Eigen Huis droomhuis

A tale of friends and inspiring people

We stellen graag Hotbath aan jullie voor. Kenmerkend zijn de verfijnde ontwerpen, innovatieve technieken, afwerkingen en pure lijnen voor een prachtig resultaat. Het kloppende hart ligt in Italië, waar de kranen volgens echt Italiaans vakmanschap worden geproduceerd. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat het eindresultaat altijd volgens wens is.

 

Stap voor stap naar de juiste samenstelling

Er zijn maar liefst veertien series welke beschikbaar zijn met diverse finishes. Na het kiezen van de juiste serie in de finish die u wenst, kunt u vervolgens zelf de indeling bepalen.

Dit gebeurt volgens het 3+3 inbouwsysteem. Dit betekent dat u zelf kiest hoe de uitloop en bediening gemonteerd worden, zodat dit altijd past binnen de woonsituatie.

BLOG inspiratie badkamer Beurs Eigen Huis droomhuis

Geen keuze, maar een must

De designs staan voor kwaliteit en dat is niet alleen te zien, maar ook te merken. De kranen zijn duurzaam, energiebesparend en goedkoper in het gebruik dankzij een aantal unieke systemen. Deze zorgen ook voor een uitstekende verdeling van het water, waardoor het gebruik van de producten een genot wordt.

 

Inspiratie opdoen?

Meer inspiratie opdoen? Op Hotbath.nl vindt u diverse woonprojecten terug, waarbij u ziet hoe de verfijnde kranen de projecten laat opbloeien. Zo kunt u direct ontdekken welke serie het beste bij u past.