Verbeter je leefgemak


Wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Onderschat dan niet hoeveel verschil een goede zitbank kan maken. We brengen veel tijd zittend door, en dus is het belangrijk dat uw bank voldoende ondersteuning biedt. Bovendien kan de juiste bank het bijvoorbeeld makkelijker maken om op te staan als u slecht ter been bent. Benieuwd hoe u kunt bepalen welke banken geschikt zijn? Wij geven u graag een aantal handige tips!

Een goede ondersteuning van uw rug
Het is belangrijk dat u een gezonde zithouding kunt aannemen als u op de bank zit. Vooral een comfortabele rugsteun is daarom essentieel. De rugsteun zorgt voor een goede ondersteuning, waardoor u minder risico loopt op rugklachten. Heeft u al last van rugklachten? Dan is het extra belangrijk dat uw rug voldoende ondersteuning krijgt.

Kies voor een bank met hoog zitvlak en armsteunen
Bent u minder mobiel? Dan is het belangrijk dat het zitvlak zich niet te laag aan de grond bevindt. Dit kan het namelijk lastiger maken om op te staan. Als uw bank zich laag aan de vloer bevindt, moet u namelijk dieper buigen en meer kracht zetten om omhoog te komen. Heeft u last van een verminderde mobiliteit, gewrichtspijn of zwakke spieren? Dan kunt u het beste voor een bank met een hoger zitvlak kiezen. Bij het kiezen van een zitbank is het ook aan te bevelen om voor een bank met armsteunen te gaan. Deze bieden extra comfort, maar kunnen ook ondersteuning bieden bij het opstaan.

Waar koopt u een goede bank?
Bent u op zoek naar een goede bank? Dan raden we u aan om het assortiment van Robuustetafels.nl te bekijken. Deze partij heeft zowel een webshop als een showroom. Dankzij de filteropties in de webshop vindt u eenvoudig een bank die aan uw eisen voldoet. En wilt u de banken graag met eigen ogen bekijken en even uitproberen? Dan kunt u hiervoor altijd een bezoek brengen aan de showroom.
Als u minder mobiel bent, is het uiteraard lastig om uw bank zelf op te halen. Gelukkig heeft Robuuste Tafels ook een bezorgservice. Uw bank kan snel geleverd en gemonteerd worden. Bovendien profiteert u bij een bestelling vanaf € 349,- van gratis bezorging.

Meer tips om langer thuis te kunnen wonen
Krijgt u graag meer tips om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen? Houd ons platform dan goed in de gaten. Wij publiceren regelmatig handige tips voor mensen die minder mobiel zijn, maar wél zo lang mogelijk thuis willen wonen.