Unieke louvers voor elke toepassing

Horizontale lamellen zijn effectief en veelzijdig. Effectief als het gaat om zonwering en daglichtbeheer, veelzijdig door het scala aan mogelijkheden. Denk naast zonwering aan terrasoverkappingen, lamellenwanden en schuifpanelen. Een rondleiding.

louvers shutter beurs eigen huis

Façade louvers
Glaspartijen tot in de nok van de gevel zijn populair, de mens woont en leeft graag bij daglicht. Een groot raam betekent behalve veel licht meestal ook meer warmte. Met buitenlamellen aan de gevel krijgt u controle over inkomend daglicht en invloed op opwarming door de zon.
In de zomer als de zon hoog staat is volledig sluiten van façade louvers niet eens nodig als u de zon wilt weren. Zo houdt u daglicht in huis, dat is wel zo prettig. 's Winters staat de zon lager en is juist alle warmte welkom. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook prettig voor de energierekening.
Met horizontale lamellen bepaalt u eenvoudig hoeveel licht en warmte u toelaat in huis. Dat kan traploos met een schakelaar aan de muur, een afstandsbediening, een app op de telefoon, of zelfs volledig automatisch met domotica.

Horizontale lamellen kunnen ook aan de binnenkant worden geplaatst. Wilt u de warmte echt buiten houden, dan kunt u ze beter aan de buitenzijde plaatsen. De architect kan louvers bovendien perfect integreren in het ontwerp en zo het karakter en de uitstraling van uw eigen huis verder versterken.

louvers shutters beurs eigen huis

Lamellendaken
Louver daken zijn een bijzonder creatieve toepassing van horizontale lamellen. Wilt u uw huis verlengen? Of heeft u een bestaande constructie waar een lamellendak in of op moeten komen? Voor elke situatie is er een passende overkapping met beweegbare lamellen.
Met een louverdak geniet u het hele jaar door van uw tuin. Schijnt het zonnetje? Zet de lamellen open en geef de zon vrij spel. Te heet in de volle zon? Doe de louvers een beetje dicht. Regent het? Sluit de lamellen helemaal en blijf zitten waar u zit; lekker droog onder uw lamellendak.

Louverwanden
Met een lamellenwand maakt u een terras of een veranda helemaal af. U zit dan beschermd tegen stoffige wind, een brandende zon en nieuwsgierige blikken. Met lamellenwanden maakt u van een overkapping eenvoudig een veelzijdig tuinhuisje.

Schuifpanelen
Een schuifpui stelt bijzondere eisen aan zonwering. Schuifpanelen zijn dan een uitstekende optie. Bij een schuifpui worden de lamellen in een raamwerk gezet. Deze panelen schuift u eenvoudig heen en weer. De lamellen zelf staan in een vaste hoek.

Veelzijdig met louvers
Twee laatste voorbeelden. Heeft u een schuifpui, dan is een lamellendak misschien ook een uitkomst voor u. Een louver dak houdt namelijk uitstekend de zon uit de woonkamer. En in plaats van een lamellenwand kan misschien ook een schuifpaneel worden toegepast. In combinatie met een louver dak bijvoorbeeld. Volop mogelijkheden met horizontale lamellen dus. Zo is de cirkel rond.

Sunshield biedt creatieve en effectieve oplossingen met unieke louvers. In elke kleur en vorm.  Voor huis en tuin. Heeft u bouw of verbouw plannen? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Of laat u inspireren.

shutters louvers beurs eigen huis
shutters louvers beurs eigen huis
louvers shutters beurs eigen huis
louvers shutter beurs eigen huis
louvers sunshield beurs eigen huis