Stijltips voor 2021


Zo stijl je jouw woning in 2021
Jouw woning in de laatste trends stijlen? Lees dan meteen onze stijltips voor 2021. We kunnen je alvast verklappen dat houten jaloezieën helemaal in zijn en voorlopig nog zullen blijven. Wij vonden trends die nu in menig interieur terug te vinden zijn. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor onze stijltips voor 2021.

Interieur trends styling Realiseer je droomhuis

Jaloezieën: populaire raambekleding

Momenteel zijn jaloezieën erg populair. Vooral de houten variant doet het erg goed. De reden? Houten jaloezieën passen bij vrijwel iedere interieurstijl. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een industrieel, landelijk of modern interieur, je zal altijd passende jaloezieën kunnen vinden.

 

Houten items

Houten items in het algemeen zijn een echte trend. Vooral warm hout komt dit jaar veel terug. Veel mensen willen het liefst een gezellige plek in huis creëren. Je kunt hout ook met diverse items combineren. Denk aan een nepleren bank of een cognackleurige fauteuil. Bovendien is een houten vloer werkelijk prachtig. Mocht je echter een goedkopere optie zoeken, dan kun je ook kiezen voor laminaat. Tegenwoordig is dit bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Interieur trends styling Realiseer je droomhuis

Droogbloemen

Droogbloemen is een veel geziene decoratie in 2021. Het voordeel ten opzichte van normale bloemen is dat ze veel langer meegaan. Om precies te zijn wel anderhalf jaar tot twee jaar. Er zijn zoveel mooie bossen prachtige droogbloemen verkrijgbaar, dat je snel de droogbloemen kunt vinden die precies bij jouw interieur passen.

 

Industriële verlichting

Industriële verlichting was al in en in dit jaar zal dit niet veranderd zijn. Deze lampen zijn werkelijk ideaal om in de woonkamer of keuken te plaatsen. Ga voor stoere hanglampen of kies voor een staande lamp of industrieel leeslampje.

Interieur trends styling Realiseer je droomhuis

(Nep)leren items

Zowel nep als echt leer vieren in 2021 weer hoogtij. Leer past perfect bij verschillende interieurstijlen. Koop (nep)leren eetkamerstoelen of een leren bank. Met leer kun je ervoor zorgen dat jouw interieur veel strakker oogt. Ook straalt leer veel klasse uit.

 

Velours items

Ook velours items blijven dit jaar helemaal in. Ga voor een mooie velours stoel voor in de woonkamer in een warme kleur, zodat je een echte eyecatcher in de ruimte hebt. Ook banken van velours worden nog altijd veel gezien en zullen naar verwachting blijven. En dat is ook niet zo vreemd, want deze stof is heerlijk zacht.

 

Weet jij al welke gave interieuritems je in 2021 gaat aanschaffen? Kies je favorieten uit dit lijstje en kijk eens rond in verschillende webshops.