Snel en gemakkelijk schoonmaken!


We willen allemaal een nette woning en hebben het liefst alles zo snel en gemakkelijk mogelijk schoon. Een innovatieve stofzuigsysteem is de perfecte oplossing voor een makkelijke en efficiënte schoonmaakbeurt. Wij zetten enkele voordelen op een rijtje!

Stofzuiger stofzuigsysteem REALISEER JE DROOMHUIS

1. Geen gesleep meer met de stofzuiger of stofzuigerslang
Wanneer je het Retraflex systeem in huis hebt geïnstalleerd, wil je nooit meer met een andere stofzuiger werken. Stofzuigen zal leuker worden dan ooit! Je hoeft de slang enkel uit de muur te trekken en stofzuigen maar.

 

2. Zuivere lucht is essentieel voor ons welzijn
Na het installeren van een centraal stofzuigsysteem zal al het stof, microdeeltjes en allergenen niet meer in het rond worden geblazen, wat bij een gewone stofzuigers vaak wel het geval is. Alles wat is opgezogen komt terecht in een centrale opvangbak. Je zal merken dat de luchtkwaliteit in huis verbeterd en zeker mensen met allergieën zullen dit direct merken.

Stofzuiger stofzuigsysteem REALISEER JE DROOMHUIS

3. Innovatie
Het Retraflex systeem onderscheidt zich van alle andere stofzuigsystemen, doordat de slang in het leidingsysteem verdwijnt. Het is dus niet meer nodig om zelf de stofzuiger in verschillende ruimte aan te sluiten. Je kan de stofzuigerslang zo lang maken als je zelf wilt. Het is de bedoeling dat je met zo weinig mogelijk handelingen, op zoveel mogelijke plekken kunt stofzuigen.

 

4. Goede investering
Een stofzuigersysteem is een betaalbare en goede investering. Het vraagt weinig onderhoud en is gemakkelijk zelf te plaatsen tijdens een bouw of renovatie van je woning. Meer informatie is hier te vinden.