Relaxstoel in je nieuwe appartement


Het is bekend dat er in Nederland verhoudingsgewijs meer senioren bijkomen. Na een werkzaam leven is het voor Nederlanders de tijd aangebroken dat ze van hun welverdiende pensioen gaan genieten. Dingen die zijn blijven liggen of vooruit geschoven worden opgepakt. Dat kunnen activiteiten zijn zoals tuinieren, hobby’s, wandelen, fietsen of eindelijk vrienden en familie in binnen- en buitenland bezoeken. Ook verhuizen veel ouderen van een grote eengezinswoning naar een gelijkvloers appartement.

Het is toch heerlijk dat je al die dingen kunt doen als je fit en gezond bent. Toch heeft iedereen wel eens van het spreekwoord ‘Ouderdom komt met gebreken’ gehoord. Het liefst krijgen we er zo min mogelijk mee te maken, maar voor iedereen is het onvermijdelijk dat lijf en leden strammer worden. In de afgelopen honderd jaar blijven ouderen gelukkig ook fitter en kunnen we langer in ons eigen huis blijven wonen. Ons huis is daarom van alle gemakken voorzien ook als we op hogere leeftijd zijn. Daarvoor zijn enorm veel gebruiksvoorwerpen, hulpmiddelen en meubels die het verblijf thuis comfortabel houden. Heb je het budget door de verkoop van een huis, dan is een gelijkvloers appartement ook een optie om langer zelfstandig te blijven wonen. Het scheelt een behoorlijke inspanning als je niet elke dag een paar keer de trap op hoeft te lopen. Vaak hebben stellen ook minder leefruimte nodig als de kinderen al weer lang het huis uit zijn.

Relax stoel sta op stoel senioren REALISEER JE DROOMHUIS

Comfortabel
Je hoeft je er beslist niet voor te schamen dat je wel eens gedacht hebt om bijvoorbeeld een sta op stoel aan te schaffen. Deze stoel is bijvoorbeeld reuze handig als de pakketdienst met een pakje voor jouw deur staat. Je hoeft dan niet in de stress te schieten wanneer je moeilijk op kunt staan vanwege stramme ledematen. De sta op stoel zorgt ervoor dat je in een mum van tijd in de benen bent en het zo lang verwachte pakket op tijd in ontvangst kunt nemen.

Het mooie is dat een sta op stoel van de huidige generatie een modern uiterlijk heeft en beslist niet als oubollig overkomt. Daarnaast zijn ze voorzien van moderne hulpmiddelen zonder snoerenboel. Kortom ze zien er elegant uit en zijn voorzien van één of meer motoren. Zo´n stoel zit niet alleen uiterst comfortabel maar zoals de naam al zegt staat je binnen de kortste keren op. Eigenlijk is er voor ieder interieur wel een kleur en model beschikbaar.

Relaxstoel
Voor wie nog fit en lenig is en nog volop sport en in beweging is, kan de relaxfauteuil echt een meerwaarde zijn. Na een lange fietstocht, een drukke familiedag of een ander uitje kun je behoorlijk moe zijn. De relaxstoel is dan echt een uitkomst. Omdat dit soort stoel de afgelopen tijd met z'n tijd is meegegaan kun je ook kiezen uit een modern design. Dat betreft ook de techniek die heden ten dage wordt toegepast. Veel van de relaxstoelen hebben een paneel zodat je alle functies en instellingen altijd binnen handbereik hebt.