Persoonlijke touch


Je huis is je thuis en mag ook jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Een van de beste manieren om dit te bereiken is door persoonlijke accenten toe te voegen aan je interieur. Maak van jouw huis een echt thuis en decoreer het met persoonlijke woonaccessoires die helemaal passen bij jouw stijl. Wil je foto’s toevoegen aan je interieur op een originele manier? Denk dan aan Hexagon foto’s aan de muur. Bepaal zelf de lay-out, zodat jouw persoonlijke foto’s mooi passen en je een unieke wanddecoratie kunt ophangen. Hieronder vind je 5 x woonaccessoires met een persoonlijke touch die ervoor zorgen dat jouw huis echt uniek wordt!

okergele muur stoel realiseer je droomhuis

Een fotowand
Vul je muren met foto's die helemaal passen bij jouw persoonlijke stijl. Dit kunnen zelfgemaakte foto’s zijn van de natuur of andere mooie kiekjes. Maar natuurlijk ook geweldige momenten die zijn vastgelegd, of leuke portretten. Laat je creativiteit de vrije loop en maak zelf een collage van je favoriete foto's. Ga voor een unieke lijst die past bij jouw stijl of laat je foto’s drukken op aluminium. Zo creëer je echt een persoonlijk statement piece in huis!

Ingelijste posters
Een andere manier om meer persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur is door leuke posters of andere prints toe te voegen. Er zijn tal van sites waar je inspiratie op kunt doen. Zoek posters uit die jou het meeste aanspreken of passen bij jouw persoonlijke stijl. Het kan abstract zijn of juist hele duidelijke afbeeldingen. Kies voor verschillende formaten lijsten en zet ze her en der neer door je huis of hang ze als een groepje samen op een kale muur. Dit zal je huis direct een persoonlijke touch geven.

kunst schilderij woonkamer realiseer je droomhuis

Souvenirs en herinneringen
Heb je een mooie reis gemaakt? Neem deze herinneringen dan mee naar huis door middel van een souvenir van de desbetreffende plek. Dat is namelijk de perfecte accessoire om je huis mee te personaliseren. Verspreid deze souvenirs door je huis of zet ze in een kastje bij elkaar. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar ieder stuk heeft ook nog eens een eigen verhaal.

Antiek en erfstukken
Heb je een mooie antieke dekenkist op de kop getikt op een rommelmarkt of hebben je opa en oma je een mooie antieke vaas nagelaten? Voeg dit dan toe aan je interieur om het persoonlijker te maken. Woonaccessoires met emotionele waarde voegen veel meer sfeer en betekenis toe aan je interieur.

Op maat gemaakte kunst
Tot slot kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een mooi en uniek kunstwerk te laten maken. Zo kun je een speciaal moment vastleggen in een kunstwerk en dit ophangen in je interieur. Veel plezier!